Samsungs næste smartur kommer måske med Wear OS

7

RYGTE: Samsungs kommende smartur bliver måske udstyret med Googles Wear OS i stedet for Samsungs eget Tizen.

Screenshot fra Gear S3 (Foto: MereMobil.dk)
Fans af Samsung-smarturer skal måske vende sig til en ny brugerflade. Her ses et screenshot fra Gear S3 (Foto: MereMobil.dk)

Efterfølgeren til Samsungs Galaxy Gear S3 kan meget vel gå hen at blive markant anderledes end dens forgænger; i hvert fald, hvis man skal tro de seneste rygter. Det skriver Android Central.

Ifølge Android Central overvejer Samsung nemlig at droppe sit eget styresystem til smarturer og i stedet bruge Googles Wear OS – det tidligere Android Wear.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Det er uvist, hvorfor Samsung efter flere urer med Tizen angiveligt vil droppe styresystemet til fordel for Android Wear, som man finder på mange af konkurrenterne.

Tidligere har tal ellers antydet, at Tizen var mere populært end det daværende Android Wear. Og det var selvom Android Wear var at finde på et hav af forskellige smarturer.

Efterfølgeren til Galaxy Gear S3 kommer til at adskille sig fra det nuværende smartur på en række andre parametre. For samtidigt med, at Samsung efter sigende vil droppe Tizen, så vil den sydkoreanske elektronikgigant formodentlig også vinke farvel til Gear-navnet. Ifølge Android Central skulle valget være landet på “Galaxy Watch”.

Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Foruden et nyt styresystem og et nyt navn vil efterfølgeren til Galaxy Gear S3 også få et stort batteri i forhold til dets produktkategori. Det skulle angiveligt måle 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3.

Det resulterer formodentlig i imponerende batteritid.

I MereMobil.dk’s anmeldelse af Gear S3 imponerede netop batteritiden. Og nu bliver batteriet altså større. Det er dog uvist, hvilken betydning Wear OS får for batteritiden.

Det er uvist, hvornår efterfølgeren til Galaxy Gear S3 bliver vist, men den 9. august ventes Samsung at vise Galaxy Note 9 og måske også “Galaxy Watch”. 

Mere til historien

Samsung har tidligere produceret et smartur med Android. Det var dog ikke den helt store succes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer