Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Stort batteri, mere RAM og meget mere lagerplads er blandt nyhederne, som du kan forvente at se i Samsungs kommende flagskib.

Techrapporteren Eldar Murtazin fra Mobile-Review.com har ifølge MSPoweruser.com fået hænderne i den kommende Samsung Galaxy Note 9. Eldar Murtazin har afsløret mange detaljerne i en ‘unboxing og review video’, som han har lavet efter at have fået fingrene i modellen tidligere på måneden.

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Ifølge MSPoweruser fik man mulighed for at se og evaluere smartphonen under en rejse til USA, selvom modellen officiel først forventes at blive offentliggjort den 9. august.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy Note 9 præsenteres den 9. august

Murtazin bemærker at selve ydelsen på smartphonen er fremragende, selvom Samsung skuffer på et par punkter. Prisen bliver ikke billig, da Samsung bevidst satser på forretningsbrug, og derfor vil prisen være højere end normale topmodeller.

Flere spændende detaljer

Eldar Murtazin har delt en del detaljer omkring den kommende Samsung Galaxy Note 9.

Designet vil være næsten identisk med Galaxy Note 8, og der er ingen fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Derimod har Samsung flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden lige under kameraet.

Samsung Galaxy Note 9 byder også på dual bagsidekamera, som er monteret vandret ved siden af hinanden i stedet for lodret, som ses på Samsung Galaxy S9 Plus.

– Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

Ifølge Eldar Murtazin skulle fotodelen også være opdateret. Der er dog kun tale om softwareopdateringer, som ved hjælp af nye algoritmer blandet andet forbedrer den optiske billedstabilitet.

Skærmen er der ikke så meget nyt om, udover at den er mere lysstærk. Batteriet er tilgengæld meget stort med hele 4.000 mAh kapacitet. Det skulle være nok til to dages normalt brug, og Murtazin påstår, at smartphonen kan afspille video i 25 timer med maksimal lysstyrke, hvilket er virkelig imponerende.

Galaxy Note 9 er muligvis tungere end forgængeren, men der er ikke angivet en nøjagtig vægt.

Der kommer to forskellige modeler med henholdsvis 6 GB og 8 GB RAM mens lagerpladsen bliver på 128, 256 eller 512 GB afhængig af modellen.

Mere til historien

Husk også at læse vores test af Samsung Galaxy Note 8.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram