Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Stort batteri, mere RAM og meget mere lagerplads er blandt nyhederne, som du kan forvente at se i Samsungs kommende flagskib.

Techrapporteren Eldar Murtazin fra Mobile-Review.com har ifølge MSPoweruser.com fået hænderne i den kommende Samsung Galaxy Note 9. Eldar Murtazin har afsløret mange detaljerne i en 'unboxing og review video', som han har lavet efter at have fået fingrene i modellen tidligere på måneden.

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Ifølge MSPoweruser fik man mulighed for at se og evaluere smartphonen under en rejse til USA, selvom modellen officiel først forventes at blive offentliggjort den 9. august.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy Note 9 præsenteres den 9. august

Murtazin bemærker at selve ydelsen på smartphonen er fremragende, selvom Samsung skuffer på et par punkter. Prisen bliver ikke billig, da Samsung bevidst satser på forretningsbrug, og derfor vil prisen være højere end normale topmodeller.

Flere spændende detaljer

Eldar Murtazin har delt en del detaljer omkring den kommende Samsung Galaxy Note 9.

Designet vil være næsten identisk med Galaxy Note 8, og der er ingen fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Derimod har Samsung flyttet fingeraftrykslæseren om på bagsiden lige under kameraet.

Samsung Galaxy Note 9 byder også på dual bagsidekamera, som er monteret vandret ved siden af hinanden i stedet for lodret, som ses på Samsung Galaxy S9 Plus.

- Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

Ifølge Eldar Murtazin skulle fotodelen også være opdateret. Der er dog kun tale om softwareopdateringer, som ved hjælp af nye algoritmer blandet andet forbedrer den optiske billedstabilitet.

Skærmen er der ikke så meget nyt om, udover at den er mere lysstærk. Batteriet er tilgengæld meget stort med hele 4.000 mAh kapacitet. Det skulle være nok til to dages normalt brug, og Murtazin påstår, at smartphonen kan afspille video i 25 timer med maksimal lysstyrke, hvilket er virkelig imponerende.

Galaxy Note 9 er muligvis tungere end forgængeren, men der er ikke angivet en nøjagtig vægt.

Der kommer to forskellige modeler med henholdsvis 6 GB og 8 GB RAM mens lagerpladsen bliver på 128, 256 eller 512 GB afhængig af modellen.

Mere til historien

Husk også at læse vores test af Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram