Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

RYGTE: Den kommende Galaxy Note 9 får angiveligt det største batteri nogensinde i en Note-telefon.

Batteriet i Samsung Galaxy Note 7 var lige med det største.

Hvornår er et mobilbatteri stort nok? Det er det sikkert aldrig, men nye rygter peger på, at Samsungs kommende Galaxy Note 9 får det største batteri nogensinde i Galaxy Note-telefon. Det skriver Pocketnow.

Samsung annoncerer ny Galaxy Note tidligere

Den kommende smartphone skulle efter sigende blive udstyret med et batteri på 4.000 mAh. Det er dermed markant større end de “kun” 3.300 mAh, man finder i den nuværende Galaxy Note 8. Det er også betragtelig mere end Samsungs anden store telefon. I Samsung Galaxy S9+ finder man nemlig et batteri på 3.500 mAh.

Samsung har tidligere haft dårlige erfaringer med lidt for store batterier. I 2016 resulterede det i store problemer med Galaxy Note 7, hvis lidt for store batteri var medvirkende årsag til flere mobileksplosioner og det fik Samsung til at fraråde brug af telefonen. Derfor skruede Samsung også ned for batterikapaciteten i sidste års Note 8 sammenlignet med dens forgænger.

Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

Nu tyder nye rygter altså på, at Samsung igen tør udstyre deres flagskib med et stort batteri. Et større batteri kan dog også hænge sammen med en større skærm og dermed større krop. Rygter peger nemlig på, at Galaxy Note 9 får en skærm på 6,4 tommer. Altså 0,1 tomme mere end sidste års model. Det er uvist om Samsung vil inkorporere et “hak” i skærmen som eksempelvis OnePlus har gjort.

Hvis man skal tro de seneste rygter vil Samsung lancere Galaxy Note 9 ved en event den 9. august. Sidste års Galaxy Note 8 blev præsenteret ved en event den 23. august.

Mere til historien

Den første Samsung Galaxy Note blev vist frem i 2011. Den havde en skærm på 5,3 tommer og et batteri med en kapacitet på 2.500 mAh (som dog kunne udskiftes). Det fremgår af Wikipedia.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
57 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram