Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

RYGTE: Den kommende Galaxy Note 9 får angiveligt det største batteri nogensinde i en Note-telefon.

Batteriet i Samsung Galaxy Note 7 var lige med det største.

Hvornår er et mobilbatteri stort nok? Det er det sikkert aldrig, men nye rygter peger på, at Samsungs kommende Galaxy Note 9 får det største batteri nogensinde i Galaxy Note-telefon. Det skriver Pocketnow.

Samsung annoncerer ny Galaxy Note tidligere

Den kommende smartphone skulle efter sigende blive udstyret med et batteri på 4.000 mAh. Det er dermed markant større end de “kun” 3.300 mAh, man finder i den nuværende Galaxy Note 8. Det er også betragtelig mere end Samsungs anden store telefon. I Samsung Galaxy S9+ finder man nemlig et batteri på 3.500 mAh.

Samsung har tidligere haft dårlige erfaringer med lidt for store batterier. I 2016 resulterede det i store problemer med Galaxy Note 7, hvis lidt for store batteri var medvirkende årsag til flere mobileksplosioner og det fik Samsung til at fraråde brug af telefonen. Derfor skruede Samsung også ned for batterikapaciteten i sidste års Note 8 sammenlignet med dens forgænger.

Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

Nu tyder nye rygter altså på, at Samsung igen tør udstyre deres flagskib med et stort batteri. Et større batteri kan dog også hænge sammen med en større skærm og dermed større krop. Rygter peger nemlig på, at Galaxy Note 9 får en skærm på 6,4 tommer. Altså 0,1 tomme mere end sidste års model. Det er uvist om Samsung vil inkorporere et “hak” i skærmen som eksempelvis OnePlus har gjort.

Hvis man skal tro de seneste rygter vil Samsung lancere Galaxy Note 9 ved en event den 9. august. Sidste års Galaxy Note 8 blev præsenteret ved en event den 23. august.

Mere til historien

Den første Samsung Galaxy Note blev vist frem i 2011. Den havde en skærm på 5,3 tommer og et batteri med en kapacitet på 2.500 mAh (som dog kunne udskiftes). Det fremgår af Wikipedia.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
57 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram