Samsung annoncerer ny Galaxy Note tidligere

0

RYGTE: Måske er Samsung klar med Galaxy Note 9 14 dage tidligere, end annonceringen af Galaxy Note 8.

Hvis du interesserer dig for Samsung Note 9, der forventes at blive annonceret senere i år, så er der godt nyt.

Ifølge Bloomberg er Samsung Unpacked eventen sat til den 9. august 2018. Det er 14 dage tidligere, end annonceringen af Samsung Galaxy Note 8 i 2017. Denne event fandt sted den 23. august 2017 i New York City.

Holder rygterne, vil Note 9 altså blive annonceret den niende.

Salget af Galaxy Note 9 vil begynde senere i samme måned som annonceringen, forlyder det.

Et af omdrejningspunkterne for Galaxy Note 8 var dual-kameraet, der var det første dual-kamera, som vi har set i en Note-model.

Ved at fremrykke datoen får Samsung lidt mere ”fred” inden jungletrommerne for alvor begynder at lyde omkring Apples næste store lancering.

Blandt rygterne har vi fornyligt også hørt om en ændring af designet i 11. time. Lee Jay-Yong, en af Samsungs topchefer, har i maj beordret en designændring af Galaxy Note 9.

Efter et besøg i Kina, hvor Lee Jay-Yong har inspiceret Samsung konkurrenter, er ordren om ændringen angiveligt givet, lyder det fra Android Authority. Konkret skal tykkelsen på glasset, der beskytter OLED-skærmpanelet, reduceres med 0,5 mm.

Blandt andre rygter finder vi oplysninger omkring lagerpladsen i Galaxy Note 9. Der tales om en Note 9 version med 512 GB intern lagerplads.

LÆS OGSÅ: Galaxy S10 får muligvis fingeraftrykslæser i skærmen

Mere til historien

Note-serien adskiller sig fra S-serien med betjeningspennen S-Pen samt tilhørende software, der understøtter eksempelvis håndskrift.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer