Samsung annoncerer ny Galaxy Note tidligere

RYGTE: Måske er Samsung klar med Galaxy Note 9 14 dage tidligere, end annonceringen af Galaxy Note 8.

Hvis du interesserer dig for Samsung Note 9, der forventes at blive annonceret senere i år, så er der godt nyt.

Ifølge Bloomberg er Samsung Unpacked eventen sat til den 9. august 2018. Det er 14 dage tidligere, end annonceringen af Samsung Galaxy Note 8 i 2017. Denne event fandt sted den 23. august 2017 i New York City.

Holder rygterne, vil Note 9 altså blive annonceret den niende.

Salget af Galaxy Note 9 vil begynde senere i samme måned som annonceringen, forlyder det.

Et af omdrejningspunkterne for Galaxy Note 8 var dual-kameraet, der var det første dual-kamera, som vi har set i en Note-model.

Ved at fremrykke datoen får Samsung lidt mere ”fred” inden jungletrommerne for alvor begynder at lyde omkring Apples næste store lancering.

Blandt rygterne har vi fornyligt også hørt om en ændring af designet i 11. time. Lee Jay-Yong, en af Samsungs topchefer, har i maj beordret en designændring af Galaxy Note 9.

Efter et besøg i Kina, hvor Lee Jay-Yong har inspiceret Samsung konkurrenter, er ordren om ændringen angiveligt givet, lyder det fra Android Authority. Konkret skal tykkelsen på glasset, der beskytter OLED-skærmpanelet, reduceres med 0,5 mm.

Blandt andre rygter finder vi oplysninger omkring lagerpladsen i Galaxy Note 9. Der tales om en Note 9 version med 512 GB intern lagerplads.

LÆS OGSÅ: Galaxy S10 får muligvis fingeraftrykslæser i skærmen

Mere til historien

Note-serien adskiller sig fra S-serien med betjeningspennen S-Pen samt tilhørende software, der understøtter eksempelvis håndskrift.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram