Samsung Galaxy Note 9 får 512 GB lagerplads og hurtig processor

RYGTE: Samsungs kommende topmodel, Galaxy Note 9, får angiveligt historisk meget lagerplads og en hurtig processor.

Samsung Galaxy Note 8

Dette års Samsung Galaxy Note fås angiveligt med dobbelt så meget lagerplads som sidste års model.  (Foto: MereMobil.dk)

Hvor meget plads har du brug for?

Hvis vi skal tro de seneste rygter, så vurderer Samsung, at flere mennesker har brug for rigtig meget plads. Det rapporterer det amerikanske medie GSMArena, der fortæller, at Samsung Galaxy Note 9 angiveligt bliver tilgængelig i en version med 512 GB lagerplads.

Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

Samsung har også andre kort på hånden, når det kommer til Samsung Galaxy Note 9. Det er nemlig ikke kun lagerpladsen, der bliver opgraderet. Det samme gælder også SoC’en.

Ifølge Pocketnow arbejder Samsung på at udstyre Galaxy Note 9 med Exynos 9810 SoC. Og, hvis man dømmer ud fra benchmarktjenesten Geekbench, så bliver det en hurtig SoC. Den scorer nemlig 9.094 i den såkaldte multi-kerne-score fra Geekbench.

Forgængeren, Samsung Galaxy Note 8, scorer “kun” 6.489 point i den samme multikerne-test. Det fremgår af Geekbench.

Lillebror Samsung Galaxy S9 henter i samme test 8.691 point. Dermed bliver Galaxy Note 9 altså marginalt hurtigere end Galaxy S9. Der er dog stadig et stykke op til iPhone X, der høster næsten 10.000 point.

256 GB udgave af Samsung Galaxy S9+ kommer nu til Danmark

Hvis man kigger på mængden af RAM, så står den også til opgradering. Ifølge rygterne kommer Galaxy Note 9 med 8 GB RAM. Til sammenligning har Galaxy Note 8 6 GB RAM. Dermed følger Samsung altså i fodsporene på producenter som OnePlus, hvis seneste smartphone også er tilgængelig med 8 GB RAM.

Tidligere rygter har peget på, at Samsung arbejder på en Note-telefon med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Det kan du læse mere om her. Derudover peger andre rygter på, at den kommende Galaxy Note 9 får premiere til juli. 

Mere til historien

Den første Galaxy Note-telefon fik premiere i 2011. Siden da syv Note-telefoner kommet til.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram