Samsung Galaxy Note 9 får 512 GB lagerplads og hurtig processor

11

RYGTE: Samsungs kommende topmodel, Galaxy Note 9, får angiveligt historisk meget lagerplads og en hurtig processor.

Samsung Galaxy Note 8
Dette års Samsung Galaxy Note fås angiveligt med dobbelt så meget lagerplads som sidste års model.  (Foto: MereMobil.dk)

Hvor meget plads har du brug for?

Hvis vi skal tro de seneste rygter, så vurderer Samsung, at flere mennesker har brug for rigtig meget plads. Det rapporterer det amerikanske medie GSMArena, der fortæller, at Samsung Galaxy Note 9 angiveligt bliver tilgængelig i en version med 512 GB lagerplads.

Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

Samsung har også andre kort på hånden, når det kommer til Samsung Galaxy Note 9. Det er nemlig ikke kun lagerpladsen, der bliver opgraderet. Det samme gælder også SoC’en.

Ifølge Pocketnow arbejder Samsung på at udstyre Galaxy Note 9 med Exynos 9810 SoC. Og, hvis man dømmer ud fra benchmarktjenesten Geekbench, så bliver det en hurtig SoC. Den scorer nemlig 9.094 i den såkaldte multi-kerne-score fra Geekbench.

Forgængeren, Samsung Galaxy Note 8, scorer “kun” 6.489 point i den samme multikerne-test. Det fremgår af Geekbench.

Lillebror Samsung Galaxy S9 henter i samme test 8.691 point. Dermed bliver Galaxy Note 9 altså marginalt hurtigere end Galaxy S9. Der er dog stadig et stykke op til iPhone X, der høster næsten 10.000 point.

256 GB udgave af Samsung Galaxy S9+ kommer nu til Danmark

Hvis man kigger på mængden af RAM, så står den også til opgradering. Ifølge rygterne kommer Galaxy Note 9 med 8 GB RAM. Til sammenligning har Galaxy Note 8 6 GB RAM. Dermed følger Samsung altså i fodsporene på producenter som OnePlus, hvis seneste smartphone også er tilgængelig med 8 GB RAM.

Tidligere rygter har peget på, at Samsung arbejder på en Note-telefon med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Det kan du læse mere om her. Derudover peger andre rygter på, at den kommende Galaxy Note 9 får premiere til juli. 

Mere til historien

Den første Galaxy Note-telefon fik premiere i 2011. Siden da syv Note-telefoner kommet til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer