256 GB udgave af Samsung Galaxy S9+ kommer nu til Danmark

Samsung Galaxy S9+ vil snart kunne købes i Danmark med 256 GB intern hukommelse og i en ny farve.

Galaxy S9 Plus titanium grey b

Samsung Galaxy S9+ i Titanium Grey med 256 GB intern hukommelse (Foto: Samsung)

Synes du 64 GB intern hukommelse på Samsung Galaxy S9+ er for lidt? Samsung kommer med løsningen på det problem.

Samsung Galaxy S9+ i en variant med 256 GB intern hukommelse rammer de danske butikker fra mandag den 7. maj 2018. Det oplyser Samsung Danmark til MereMobil.dk. TDC, Telia, Telenor, 3 samt de øvrige salgskanaler får telefonen på hylderne.

256 GB versionen kommer i den nye farve Titanium Grey. Ikke andre telefoner i S9-serien bliver tilgængelig i Titanium Grey. Samsung Galaxy S9 bliver ikke tilgængelig i hverken Titanium Grey eller 64 GB versionen.

Ifølge Samsung bliver der ikke lanceret en 128 GB variant i Danmark.

Samsung Galaxy S9+ med 256 GB hukommelse vil uden abonnement koste 8.299 kroner vejledende. Standardudgaven med 64 GB har lige nu en markedspris, uden abonnement, på cirka 6.400 kroner.

Til sammenligning koster iPhone 8 Plus koster 8.449 kroner mens iPhone 8 fås til 7.549 kroner.

LÆS OGSÅ: Så kom Android 8 til Samsung Galaxy Note 8

I nogle markeder har Samsung valgt at smide et Gear IconX headset med i handlen uden beregning, eller give mulighed for at købe Samsung Gear S3 Frontier smartwatch til en markant nedsat pris. Ifølge Samsung bliver dette ikke tilfældet på det danske marked.

Den nye Galaxy S9+ understøtter fortsat MicroSD-kort (op til 400 GB). Hvis ikke du har brug for hukommelseskort, kan pladsen i stedet benyttes til et ekstra SIM-kort.

Læs også min store anmeldelse af Samsung Galaxy S9+. Lækkert design, hurtig oplader i salgspakken og et af de bedste mobilkameraer lige nu, er hvad du får. Karakteren endte i testen på 5 ud af 6 stjerner.

De nyeste Samsung rygter er i øvrigt, at lanceringen af Samsung Galaxy Note 9bliver fremskyndet til juli.

Billeder af Samsung Galaxy S9+ i Titanium Grey

Mere til historien

På MereMobil.dk skrev jeg tidligere om 128 og 256 GB varianter af Galaxy S9’erne. Den artikel handlede om det amerikanske marked.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram