Så kom Android 8 til Samsung Galaxy Note 8

KORT NYT: Nu kan Samsung Galaxy Note 8 opdateres til Android 8.0.0.

Note 8 Android 8

Samsung Galaxy Note 8 blev i april 2018 opdateret til Android 8.0.0 (Foto: Erling Lorentsen)

I efteråret landede Samsung Galaxy Note 8 i butikkerne med Android 7 ombord. Godt syv måneder senere, melder Samsung Android 8.0.0 klar til Galaxy Note 8. Sammen med Android versionen følger sikkerhedsniveau 1. marts 2018.

Samsung i Danmark bekræfter overfor MereMobil.dk, at den hidtil nyeste note-model kan opdateres til den nyere Android-version.

Tilbage i februar startede udrulningen af Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+, men opdateringen blev stoppet kort efter. Den 28. marts 2018 genstartede Samsung og frigav endnu engang Android 8 opdateringen til Galaxy S8’erne.

Dermed er kører Samsungs fem nyeste topmodeller Android 8.0.0. Det gælder naturligvis også årets topmodeller Galaxy S9 og Galaxy S9+.

KORT TEST: Samsung Galaxy S9 er en vinder

Samsung Galaxy Note 8 beskrev jeg i anmeldelsen som ”stor, flot og unik på sit felt”. Fem stjerner (ud af seks) blev det til. Blandt pluspunkterne var skærm- og lydkvalitet, hurtigopladning og IP68-certificering. Kritikpunkterne gik på blandt andet fingeraftrykslæserens placering, relativ kort batteritid og den overflødige Bixby knap.

ANMELDELSE: Derfor er Galaxy Note 8 totalt unik

Den nyeste opdatering, der også kommer med brugerfladen Samsung Experience i version 9.0, gør uden tvivl Note-telefonen en smule bedre.

Tak til Erling Lorentzen for tippet!

2 minutter med Galaxy Note 8

Mere til historien

Blandt rygterne forlyder det, at Samsung Galaxy Note 9 er på vejallerede i juli. De seneste Note-modeller er kommet i efteråret (september / oktober). Samsung vil med en tidligere lancering kunne sikre sig mere ”fred”, når de ikke placerer telefonen lige op mod Apples iPhone-event.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram