Så kom Android 8 til Samsung Galaxy Note 8

8

KORT NYT: Nu kan Samsung Galaxy Note 8 opdateres til Android 8.0.0.

Note 8 Android 8
Samsung Galaxy Note 8 blev i april 2018 opdateret til Android 8.0.0 (Foto: Erling Lorentsen)

I efteråret landede Samsung Galaxy Note 8 i butikkerne med Android 7 ombord. Godt syv måneder senere, melder Samsung Android 8.0.0 klar til Galaxy Note 8. Sammen med Android versionen følger sikkerhedsniveau 1. marts 2018.

Samsung i Danmark bekræfter overfor MereMobil.dk, at den hidtil nyeste note-model kan opdateres til den nyere Android-version.

Tilbage i februar startede udrulningen af Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+, men opdateringen blev stoppet kort efter. Den 28. marts 2018 genstartede Samsung og frigav endnu engang Android 8 opdateringen til Galaxy S8’erne.

Dermed er kører Samsungs fem nyeste topmodeller Android 8.0.0. Det gælder naturligvis også årets topmodeller Galaxy S9 og Galaxy S9+.

KORT TEST: Samsung Galaxy S9 er en vinder

Samsung Galaxy Note 8 beskrev jeg i anmeldelsen som ”stor, flot og unik på sit felt”. Fem stjerner (ud af seks) blev det til. Blandt pluspunkterne var skærm- og lydkvalitet, hurtigopladning og IP68-certificering. Kritikpunkterne gik på blandt andet fingeraftrykslæserens placering, relativ kort batteritid og den overflødige Bixby knap.

ANMELDELSE: Derfor er Galaxy Note 8 totalt unik

Den nyeste opdatering, der også kommer med brugerfladen Samsung Experience i version 9.0, gør uden tvivl Note-telefonen en smule bedre.

Tak til Erling Lorentzen for tippet!

2 minutter med Galaxy Note 8

Mere til historien

Blandt rygterne forlyder det, at Samsung Galaxy Note 9 er på vejallerede i juli. De seneste Note-modeller er kommet i efteråret (september / oktober). Samsung vil med en tidligere lancering kunne sikre sig mere ”fred”, når de ikke placerer telefonen lige op mod Apples iPhone-event.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer