Samsung stopper udrulning af Android 8.0 til Galaxy S8 og S8+

Samsungs Android 8.0 opdatering er angiveligt blev trukket tilbage, mens man arbejder på en ny udgave. Fik du opdateret din?

Sådan ser det ud, når man har hentet Oreo til sin Galaxy S8 eller S8+. (Screenshot: Per Linde Sørensen)

“Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer til Danmark omkring ultimo februar.” Sådan hed det for nylig i en artikel på MereMobil.dk. Men nu viser det sig, at Samsung måske har været for hurtige til at udgive Oreo-opdateringen. Det skriver mediet SamMobile.

Analytiker: Samsung solgte flest smartphones i 2017

Samsung har nemlig trukket stikket til opdateringen. Det bekræfter SamMobile. Og det sker efter, at flere brugere allerede har downloadet opdateringen. På MereMobil.dk har flere Galaxy S8-ejere fortalt, at deres telefoner er blevet opgraderet til Android 8.0.

Det er endnu uvist, hvorfor Samsung har trukket opdateringen tilbage. Samsung har gennemført en beta-test af den nye software siden december sidste år. Denne beta-test blev efter sigende afsluttet omkring midten af januar. Det fremgår af Samsung Galaxy S8-forum.

Ifølge SamMobile arbejder Samsung nu på en ny udgave af opdateringen. Det tyder altså på, at der har været visse problemer med opdateringen. Samsung har dog ikke selv bekræftet om det er tilfældet. Den sydkoreanske elektronik gigant har heller ikke verificeret om der kommer en ny udgave af opdateringen.

Patent viser Samsungs folde-telefon

Fordi Samsung ikke selv har forholdt sig til “tilbagerulningen” er det også uvist, hvilken betydning det får for brugere, der allerede har downloadet opdateringen.

Det er ikke første gang, at en opdatering volder problemer for en producent. I 2016 måtte Apple trække en opdatering tilbage til Apple Watch. Opdateringen låste nemlig smarturene, så de ikke kun bruges.

Nåede du at downloade Android 8.0 Oreo til din Samsung Galaxy S8 eller S8+? Har du haft nogen problemer med opdateringen?  

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 og S8+ er det eneste Samsung-enheder, der har modtaget en officiel opdatering til Android 8.0.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
98 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram