Samsung stopper udrulning af Android 8.0 til Galaxy S8 og S8+

Samsungs Android 8.0 opdatering er angiveligt blev trukket tilbage, mens man arbejder på en ny udgave. Fik du opdateret din?

Sådan ser det ud, når man har hentet Oreo til sin Galaxy S8 eller S8+. (Screenshot: Per Linde Sørensen)

“Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer til Danmark omkring ultimo februar.” Sådan hed det for nylig i en artikel på MereMobil.dk. Men nu viser det sig, at Samsung måske har været for hurtige til at udgive Oreo-opdateringen. Det skriver mediet SamMobile.

Analytiker: Samsung solgte flest smartphones i 2017

Samsung har nemlig trukket stikket til opdateringen. Det bekræfter SamMobile. Og det sker efter, at flere brugere allerede har downloadet opdateringen. På MereMobil.dk har flere Galaxy S8-ejere fortalt, at deres telefoner er blevet opgraderet til Android 8.0.

Det er endnu uvist, hvorfor Samsung har trukket opdateringen tilbage. Samsung har gennemført en beta-test af den nye software siden december sidste år. Denne beta-test blev efter sigende afsluttet omkring midten af januar. Det fremgår af Samsung Galaxy S8-forum.

Ifølge SamMobile arbejder Samsung nu på en ny udgave af opdateringen. Det tyder altså på, at der har været visse problemer med opdateringen. Samsung har dog ikke selv bekræftet om det er tilfældet. Den sydkoreanske elektronik gigant har heller ikke verificeret om der kommer en ny udgave af opdateringen.

Patent viser Samsungs folde-telefon

Fordi Samsung ikke selv har forholdt sig til “tilbagerulningen” er det også uvist, hvilken betydning det får for brugere, der allerede har downloadet opdateringen.

Det er ikke første gang, at en opdatering volder problemer for en producent. I 2016 måtte Apple trække en opdatering tilbage til Apple Watch. Opdateringen låste nemlig smarturene, så de ikke kun bruges.

Nåede du at downloade Android 8.0 Oreo til din Samsung Galaxy S8 eller S8+? Har du haft nogen problemer med opdateringen?  

Mere til historien

Samsung Galaxy S8 og S8+ er det eneste Samsung-enheder, der har modtaget en officiel opdatering til Android 8.0.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
98 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram