Så er der nyt om Android 8 til Samsung Galaxy S8

Samsung har nu udtalt om deres planer for Android 8.0 til Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 bliver hen mod slutningen af februar opdateret til Android 8. (Foto: Samsung)

I denne uge bemærkede jeg, at Samsung tilsyneladende er begyndt udrulning af Android 8 til sidste års topmodeller Galaxy S8 og Galaxy S8+. Sådan lyder i hvert fald fra nogle af de internationale rapporter.

Som altid er der tale om en ”udrulning”. Derfor skal du ikke forvente, at din telefon popper op med en opdatering, inden for de nærmeste dage.

- ”Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer til Danmark omkring ultimo februar. Det er den melding, som vi har fået fra hovedkontoret,” lyder det officielt fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: Lilla Galaxy S9 er lækket på pressefotos

Dermed når Samsung, sandsynligvis, at præsentere 2018-topmodellen Galaxy S9 for offentligheden, inden sidste års supermodel opdateres. Men forhåbentlig bliver det ikke tilfældet. Jeg håber da bestemt, at opdateringen rammer før.

Samsung holder pressemøde søndag den 25. februar i Barcelona.

Står du på spring til en Galaxy S9? I så fald er det nu, at du skal sælge din Galaxy S8 eller Galaxy S8+. Jeg har set på brugtpriserne, og skrevet en guide til, hvad du kan forvente, at få for din brugte Galaxy S8.

Tilbage i september ramte Android 8 Nexus 6P og Nexus 5X – Googles egne telefoner. I oktober anmeldte jeg Sony Xperia XZ1, der blev den første (ikke Google telefon), som jeg testede med Android 8.

Årets første nye smartphone fra Samsung, Galaxy A8, er født med Android 7.1.1. Dette og en tilhørende høj pris, er med til at gøre Galaxy A8 til et relativt uinteressant køb. Se eventuelt videoen herunder.

Tidligere blev der lækket en liste over Samsung telefoner, som alle får Android 8-opdateringen på et tidspunkt. Her indgår Galaxy S6-serien, Galaxy S7’erne og en lang række andre enheder.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Overfor MereMobil.dk har Samsung Danmark ikke kunne sætte navn på andre telefoner, der står til snart at modtage Android 8. Fokus er lige nu på, at få S8’erne opdateret.

Læs også:
- Patent viser Samsungs folde-telefon

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram