Så er der nyt om Android 8 til Samsung Galaxy S8

Samsung har nu udtalt om deres planer for Android 8.0 til Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 bliver hen mod slutningen af februar opdateret til Android 8. (Foto: Samsung)

I denne uge bemærkede jeg, at Samsung tilsyneladende er begyndt udrulning af Android 8 til sidste års topmodeller Galaxy S8 og Galaxy S8+. Sådan lyder i hvert fald fra nogle af de internationale rapporter.

Som altid er der tale om en ”udrulning”. Derfor skal du ikke forvente, at din telefon popper op med en opdatering, inden for de nærmeste dage.

- ”Android 8 til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer til Danmark omkring ultimo februar. Det er den melding, som vi har fået fra hovedkontoret,” lyder det officielt fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

LÆS OGSÅ: Lilla Galaxy S9 er lækket på pressefotos

Dermed når Samsung, sandsynligvis, at præsentere 2018-topmodellen Galaxy S9 for offentligheden, inden sidste års supermodel opdateres. Men forhåbentlig bliver det ikke tilfældet. Jeg håber da bestemt, at opdateringen rammer før.

Samsung holder pressemøde søndag den 25. februar i Barcelona.

Står du på spring til en Galaxy S9? I så fald er det nu, at du skal sælge din Galaxy S8 eller Galaxy S8+. Jeg har set på brugtpriserne, og skrevet en guide til, hvad du kan forvente, at få for din brugte Galaxy S8.

Tilbage i september ramte Android 8 Nexus 6P og Nexus 5X – Googles egne telefoner. I oktober anmeldte jeg Sony Xperia XZ1, der blev den første (ikke Google telefon), som jeg testede med Android 8.

Årets første nye smartphone fra Samsung, Galaxy A8, er født med Android 7.1.1. Dette og en tilhørende høj pris, er med til at gøre Galaxy A8 til et relativt uinteressant køb. Se eventuelt videoen herunder.

Tidligere blev der lækket en liste over Samsung telefoner, som alle får Android 8-opdateringen på et tidspunkt. Her indgår Galaxy S6-serien, Galaxy S7’erne og en lang række andre enheder.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Overfor MereMobil.dk har Samsung Danmark ikke kunne sætte navn på andre telefoner, der står til snart at modtage Android 8. Fokus er lige nu på, at få S8’erne opdateret.

Læs også:
- Patent viser Samsungs folde-telefon

Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram