Patent viser Samsungs folde-telefon

RYGTE: Nyt patent detaljerer, hvordan Samsungs kommende foldbare telefon folder.

Foto: LetsGoDigital

Samsungs kommende folde-telefon kommer efter alt at dømme til at knække på midten af skærmen. Det viser et nyt patent, som mediet Android Authority er kommet i besiddelse af.

Kilden er LetsGoDigital.

Tidligere koncepter har vist telefoner med brede skærme, men det nye læk viser i stedet en telefon med en høj og aflang skærm. Altså et design der i en hvis udstrækningen ligner, det man kender fra eksempelvis Samsung Galaxy S8. Men modsat Galaxy S8, så viser patentet en telefon, der kan “knække” på midten og på den måde foldes til en sandwich.

Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og S9+

Princippet ligner altså det, man kender fra bærbare computer; bortset fra, at det er en skærm man folder. Men som på Microsofts Surface Book lukker enheden ikke helt tæt. Der er altså et “hul”, når den er foldet sammen.

Samsung har tidligere fortalt, at man i 2018 vil komme med en foldbar telefon. Om det er denne, som patentet viser er uvist. Chef for Samsungs mobilafdeling, DJ Koh, har tidligere sagt, at en foldbar telefon bliver en del af Note-serien.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Flere rygter peger dog på, at Samsung også arbejder på en helt anden telefon med folde-skærm kaldet “Samsung Galaxy X”. Skærmstørrelsen skulle angiveligt lyde på 7,3 tommer. Teknologien bag skærmen skulle være OLED, da det er den eneste skærmetype, som kan tåle at blive foldet.

Samsung lover selv, at den første folde-telefon fra kommer i løbet af i år. Det er dog usikkert, hvornår det følger. Som nævnt har Samsung tidligere afsløret, at Note-serien i 2018 får selskab af en folde-telefon. Og Note-telefoner plejer at blive afsløret omkring september. 

Mere til historien

Allerede i 2014 viste Samsung, at man arbejdede på en foldbar-telefon. Samme år havde LG løftet sløret for LG Flex; en smartphone med buet og bøjelig/fleksibel skærm.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram