Patent viser Samsungs folde-telefon

3

RYGTE: Nyt patent detaljerer, hvordan Samsungs kommende foldbare telefon folder.

Foto: LetsGoDigital

Samsungs kommende folde-telefon kommer efter alt at dømme til at knække på midten af skærmen. Det viser et nyt patent, som mediet Android Authority er kommet i besiddelse af.

Kilden er LetsGoDigital.

Tidligere koncepter har vist telefoner med brede skærme, men det nye læk viser i stedet en telefon med en høj og aflang skærm. Altså et design der i en hvis udstrækningen ligner, det man kender fra eksempelvis Samsung Galaxy S8. Men modsat Galaxy S8, så viser patentet en telefon, der kan “knække” på midten og på den måde foldes til en sandwich.

Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og S9+

Princippet ligner altså det, man kender fra bærbare computer; bortset fra, at det er en skærm man folder. Men som på Microsofts Surface Book lukker enheden ikke helt tæt. Der er altså et “hul”, når den er foldet sammen.

Samsung har tidligere fortalt, at man i 2018 vil komme med en foldbar telefon. Om det er denne, som patentet viser er uvist. Chef for Samsungs mobilafdeling, DJ Koh, har tidligere sagt, at en foldbar telefon bliver en del af Note-serien.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Flere rygter peger dog på, at Samsung også arbejder på en helt anden telefon med folde-skærm kaldet “Samsung Galaxy X”. Skærmstørrelsen skulle angiveligt lyde på 7,3 tommer. Teknologien bag skærmen skulle være OLED, da det er den eneste skærmetype, som kan tåle at blive foldet.

Samsung lover selv, at den første folde-telefon fra kommer i løbet af i år. Det er dog usikkert, hvornår det følger. Som nævnt har Samsung tidligere afsløret, at Note-serien i 2018 får selskab af en folde-telefon. Og Note-telefoner plejer at blive afsløret omkring september. 

Mere til historien

Allerede i 2014 viste Samsung, at man arbejdede på en foldbar-telefon. Samme år havde LG løftet sløret for LG Flex; en smartphone med buet og bøjelig/fleksibel skærm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer