Sagde Samsung virkelig det?

CES: Den foldbare smartphone kommer næste år, og Galaxy S9 afsløres ved MWC. Var det virkelig det, at Samsung sagde i Las Vegas?

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy S8 og Galaxy S8+ blev præsenteret den 29. marts 2017. I Danmark startede salget af Galaxy S8’erne fredag den 28. april 2017 (Foto: MereMobil.dk)

I forbindelse med CES 2018 i Las Vegas har Samsung angiveligt bekræftet følgende:

  • Samsung Galaxy S9 bliver afsløret på Mobile World Congress i Barcelona
  • Der lanceres en foldbar Samsung smartphone på et tidspunkt næste år

Ifølge ZDnet, der tilsyneladende er startstedet for historien, har DJ Koh, president i Samsungs mobilforretning bekræftet disse to facts. Angiveligt på en pressekonference i Las Vegas.

Nu er der så bare lige det, at DJ Koh slet ikke optræder i Samsungs CES 2018 præsentation. Så ”på en pressekonference” skal i givet fald være, hvis eksempelvis ZDnet har haft en interviewaftale med ham eller stoppet ham i salen. I så fald ville de jo nok angive dette eksklusive interview som kilden, og ikke blot sige ”på en pressekonference”.

Historien er spredt ud over tech-land her til morgen (dansk tid).

I går skrev jeg en historie om den foldbare telefon, baseret på rygter. Her blev der talt om en lancering i slutningen af i år eller begyndelsen af 2019.

Ved du noget? Hvis du støder på et videoklip hvor DJ Koh rent faktisk siger ovenstående på CES, eller finder direkte citater, så send mig endelig en mail.

Galaxy S9 får flere iPhone X-features

Dette er min vurdering

DJ Koh Samsung

DJ Koh, Samsungs mobilchef. Har han virkelig sagt, at Galaxy S9 kommer ved MWC? (Foto: Samsung)

Jeg er overbevist om, at Samsung Galaxy S9 bliver præsenteret ved Mobile World Congress i Barcelona. Konferencen åbner den 26. februar. Samsung har tidligere haft præsentationer ved MWC, men præsenterede dog Galaxy S8 og Galaxy S8+ en måneds tid efter afslutningen af MWC 2017.

Det virker også sandsynligt og fornuftigt, at Samsung vil købe sig mere luft mellem deres lancering og inden der kommer alt for meget run på op mod Apples næste store præsentation.

Den foldbare smartphone er derimod mere usikker. Den tør jeg ikke spekulere i. Men i flere år har det været en vision i mobilbranchen. Den producent der kommer først med en sådan telefon, vil uden tvivl få utroligt meget opmærksomhed.

Uanset hvad så følger vi med i det hele på MereMobil.dk.

Mere til historien

En del af rygtemøllen omkring Galaxy S9 taler om en ny farvestrategi fra Samsungs side. En Galaxy S9 i lilla har været nævnt.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram