Samsung vil lancere Note med bøjelig skærm i 2018

Samsung har netop offentliggjort, at de vil lave en foldbar Note med bøjelig skærm

Samsungs 2014-koncept for en foldbar telefon (Skærmbillede: MereMobil)

Ved et presseevent tirsdag i Seoul, Sydkorea afslørede Samsung, at de satser på at lancere en foldbar telefon i Note-serien allerede til næste år.

Apnews skriver, at Samsungs direktør for mobile business Kim Koh Dong-jin udtalte, at Samsung satser på at kunne lancere en telefon med bøjelig skærm i løbet af 2018. Dog udtalte han også, at der stadig er en del udfordringer, som skal løses. Dette kan betyde, at lanceringen bliver senere, hvis problemerne ikke kan løses i tide.

 - Samsung Galaxy Note 8 sætter ny pre-order rekord i USA

Han kom dog ikke nærmere ind på, hvilke problemer, som der er tale om. Ifølge Macrumors, peger analytikere på at en masseproduktion af en premium smartphone med bøjelig skærm vil kræve tid at udvikle. Dette kunne tyde på, at 2018 er et meget ambitiøst mål for Samsung.

Det er ikke første gang, at Samsung lufter idéen om en smartphone med bøjelig skærm. I 2014 udsendte de følgende konceptvideo, som viser hvordan Samsungs visioner for fremtidens telefoner så ud i 2014.

Techcrunch skriver dog, at vi nok skal tage Samsungs udmelding med et gran salt. Der er langt fra koncepttelefon til et endeligt produkt, som skal kunne klare hverdagens strabadser. En af hurdlerne for én foldbar skærm er, at den skal kunne tåle at blive åbnet og lukket mere end 150 gange om dagen. Efter Samsungs problemer med Galaxy Note 7, må vi formode, at de ikke er villige til at sende et produkt på gaden, som ikke fungerer optimalt. Derfor vil det ikke overraske, hvis Samsung ikke bliver klar til at lancere en Note med bøjelig skærm i 2018.

- Bøjelige smartphone-skærme på vej fra Samsung

Mere til historien

Offentliggørelse af Samsungs visioner fandt sted kun et par dage før Apples årlige keynote, og det er næppe tilfældigt. Hvor alles øjne rettes mod Apple i disse dage, forsøger konkurrenterne formodentlig at stjæle lidt af opmærksomheden.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram