Bøjelige smartphone-skærme på vej fra Samsung

RYGTE: En telefon hvor skærmen kan bøje vil angiveligt blive præsenteret af Samsung i starten af 2017.

Samsung logo

Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Der har i flere år været talt om bøjelige skærme, men vi mangler stadig en kommerciel debut på denne skærmtype. Det tætteste vi har været er LG’s telefoner G Flex hvor skærmen er fleksibel.

Angiveligt har Samsung to enheder i støbeskeen der benytter bøjelige OLED-skærme, lyder det fra Bloomberg. De citerer ”Kilder med kendskab til sagen”. Produkterne skulle debutere på Mobile World Congress, der finder sted fra den 27. februar til 2. marts 2017 i Barcelona.

Den ene telefon har en skærm på fem tommer, der kan foldes ud. Den anden enhed er en tablet med otte tommer skærm.

WEB-TV: Indslag om fleksible og bøjelige telefoner

Allerede i 2010 fremviste Samsung bøjelige OLED-skærme. Tre år senere var skærmene med på scenen ved CES 2013 i Las Vegas. Se videoen herunder. Du kan også se den lidt sjove konceptvideo fra Samsung, omkring fleksible OLED-telefonskærme, i en anden video herunder.

Det er uklart, hvornår produkter med bøjelige skærme vil nå ud på markedet, men også her fra teknologifirmaerne en stor interesse i, at være blandt de første.

Alle flader kan bruges som tastatur

Samsung ved CES i 2013

Flexible OLED skærme konceptvideo

Mere til historien

Tilbage i 2014 havde vi LG Flex i hånden. Se i dette indslag hvor fleksibel skærmen og telefonen faktisk er. LG har tidligere forudsagt at vi ikke blot skal forvente fleksible telefoner i fremtiden også bøjelige og direkte foldbare.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram