Bøjelige smartphone-skærme på vej fra Samsung

0

RYGTE: En telefon hvor skærmen kan bøje vil angiveligt blive præsenteret af Samsung i starten af 2017.

Samsung logo
Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Der har i flere år været talt om bøjelige skærme, men vi mangler stadig en kommerciel debut på denne skærmtype. Det tætteste vi har været er LG’s telefoner G Flex hvor skærmen er fleksibel.

Angiveligt har Samsung to enheder i støbeskeen der benytter bøjelige OLED-skærme, lyder det fra Bloomberg. De citerer ”Kilder med kendskab til sagen”. Produkterne skulle debutere på Mobile World Congress, der finder sted fra den 27. februar til 2. marts 2017 i Barcelona.

Den ene telefon har en skærm på fem tommer, der kan foldes ud. Den anden enhed er en tablet med otte tommer skærm.

WEB-TV: Indslag om fleksible og bøjelige telefoner

Allerede i 2010 fremviste Samsung bøjelige OLED-skærme. Tre år senere var skærmene med på scenen ved CES 2013 i Las Vegas. Se videoen herunder. Du kan også se den lidt sjove konceptvideo fra Samsung, omkring fleksible OLED-telefonskærme, i en anden video herunder.

Det er uklart, hvornår produkter med bøjelige skærme vil nå ud på markedet, men også her fra teknologifirmaerne en stor interesse i, at være blandt de første.

Alle flader kan bruges som tastatur

Samsung ved CES i 2013

Flexible OLED skærme konceptvideo

Mere til historien

Tilbage i 2014 havde vi LG Flex i hånden. Se i dette indslag hvor fleksibel skærmen og telefonen faktisk er. LG har tidligere forudsagt at vi ikke blot skal forvente fleksible telefoner i fremtiden også bøjelige og direkte foldbare.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer