Samsung Galaxy Note 8 sætter ny pre-order rekord i USA

0

Samsung Galaxy Note 8 er den mest forudbestilte telefon i Note-serien nogensinde.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 ser allerede nu ud til at blive en kæmpe succes for Samsung. Den er, ifølge Samsung, den mest forudbestilte Note telefon nogensinde i USA. Samsung kommer dog ikke med nogen præcise tal for, hvor mange Galaxy Note 8 telefoner, der på nuværende tidspunkt er forudbestilt.

Tallene viser, at det i den grad er lykkedes Samsung at komme ud af Note 7 krisen. Dermed kan Samsung begrave alle spekulationer om, hvorvidt Note-seriens ry havde lidt så meget skade, at køberne ville vende Note-serien ryggen.

Samsung har tidligere meldt ud, at de forventer at sælge mere end 11 millioner Galaxy Note 8-telefoner verden over. Forgængeren Note 7 nåede at sælge 2,5 millioner eksemplarer inden salget blev stoppet.

Selvom Note 8 er noget dyrere end Note 7, og Note 8 og Galaxy S8+ på mange måder minder om hinanden, så har det altså ikke afskrækket køberne.

Teleselskaber positive overfor salget i Danmark

Vi har også forhørt, hvordan Galaxy Note 8 klarer sig på det danske marked inden den officielle salgsstart. Og her er indtil videre optimisme at spore.

– ”Vi er hos Telenor positive overfor de foreløbige forudbestillinger på Note 8. Der er intet der tyder på, at sidste års udfordringer påvirker salget af Samsungs nye model og vi ser frem til at kunne lancere modellen for vores kunder på fredag, hvor den kommer til salg både online og i vores butikker,” udtaler Anne Faigh Rydell, Head of Press i Telenor til MereMobil.dk.

Også hos YouSee er der stor glæde at spore omkring Galaxy Note 8-forsalget.

– ”Det er gået over forventning med forudbestillingerne på Samsung Galaxy Note 8, og vi forventer, at det også vil gå fint med salget efter fredag. Det lader ikke til at brandepisoden med Note 7 har en umiddelbar indflydelse på interessen, da vi faktisk har fået flere forudbestillinger på Note 8, end vi fik på Note 7 sidste år. Jeg kan da også tilføje, at salget af Samsung S8 og S8+ er gået over al forventning her i sommer, så det virker bestemt til at danskerne har lagt brandepisoden bag sig og igen omfavner Samsungs produkter,” lyder det fra Morten Høgh, ansvarlig for Device Management hos YouSee.

Hos teleselskabet er meldingen, at salget af Galaxy Note 8 lever op til deres forventninger, og det regner de også med gælder for den endelige salgsstart.

Den endelige salgsstart for Galaxy Note 8 er fredag den 15. september 2017.

Se vores første indtryk af Note 8

Vi er klar med vores første indtryk af Samsung Galaxy Note 8.

Mere til historien

Galaxy Note 8 kommer til at have en vejledende pris uden abonnement på 7.749 kr. Dette er 1.000 kr. dyrere end forgængeren Galaxy Note 7, der dog aldrig nåede at få dansk salgsstart. Hvis du forudbestiller telefonen, kan du få en Samsung DeX station med i købet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer