Samsung Galaxy Note 8 sætter ny pre-order rekord i USA

Samsung Galaxy Note 8 er den mest forudbestilte telefon i Note-serien nogensinde.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 ser allerede nu ud til at blive en kæmpe succes for Samsung. Den er, ifølge Samsung, den mest forudbestilte Note telefon nogensinde i USA. Samsung kommer dog ikke med nogen præcise tal for, hvor mange Galaxy Note 8 telefoner, der på nuværende tidspunkt er forudbestilt.

Tallene viser, at det i den grad er lykkedes Samsung at komme ud af Note 7 krisen. Dermed kan Samsung begrave alle spekulationer om, hvorvidt Note-seriens ry havde lidt så meget skade, at køberne ville vende Note-serien ryggen.

Samsung har tidligere meldt ud, at de forventer at sælge mere end 11 millioner Galaxy Note 8-telefoner verden over. Forgængeren Note 7 nåede at sælge 2,5 millioner eksemplarer inden salget blev stoppet.

Selvom Note 8 er noget dyrere end Note 7, og Note 8 og Galaxy S8+ på mange måder minder om hinanden, så har det altså ikke afskrækket køberne.

Teleselskaber positive overfor salget i Danmark

Vi har også forhørt, hvordan Galaxy Note 8 klarer sig på det danske marked inden den officielle salgsstart. Og her er indtil videre optimisme at spore.

– ”Vi er hos Telenor positive overfor de foreløbige forudbestillinger på Note 8. Der er intet der tyder på, at sidste års udfordringer påvirker salget af Samsungs nye model og vi ser frem til at kunne lancere modellen for vores kunder på fredag, hvor den kommer til salg både online og i vores butikker,” udtaler Anne Faigh Rydell, Head of Press i Telenor til MereMobil.dk.

Også hos YouSee er der stor glæde at spore omkring Galaxy Note 8-forsalget.

– ”Det er gået over forventning med forudbestillingerne på Samsung Galaxy Note 8, og vi forventer, at det også vil gå fint med salget efter fredag. Det lader ikke til at brandepisoden med Note 7 har en umiddelbar indflydelse på interessen, da vi faktisk har fået flere forudbestillinger på Note 8, end vi fik på Note 7 sidste år. Jeg kan da også tilføje, at salget af Samsung S8 og S8+ er gået over al forventning her i sommer, så det virker bestemt til at danskerne har lagt brandepisoden bag sig og igen omfavner Samsungs produkter,” lyder det fra Morten Høgh, ansvarlig for Device Management hos YouSee.

Hos teleselskabet er meldingen, at salget af Galaxy Note 8 lever op til deres forventninger, og det regner de også med gælder for den endelige salgsstart.

Den endelige salgsstart for Galaxy Note 8 er fredag den 15. september 2017.

Se vores første indtryk af Note 8

Vi er klar med vores første indtryk af Samsung Galaxy Note 8.

Mere til historien

Galaxy Note 8 kommer til at have en vejledende pris uden abonnement på 7.749 kr. Dette er 1.000 kr. dyrere end forgængeren Galaxy Note 7, der dog aldrig nåede at få dansk salgsstart. Hvis du forudbestiller telefonen, kan du få en Samsung DeX station med i købet.

Galaxy AI er ikke bare for telefoner men hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram