Samsung Galaxy Note 8 sætter ny pre-order rekord i USA

Samsung Galaxy Note 8 er den mest forudbestilte telefon i Note-serien nogensinde.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 8 ser allerede nu ud til at blive en kæmpe succes for Samsung. Den er, ifølge Samsung, den mest forudbestilte Note telefon nogensinde i USA. Samsung kommer dog ikke med nogen præcise tal for, hvor mange Galaxy Note 8 telefoner, der på nuværende tidspunkt er forudbestilt.

Tallene viser, at det i den grad er lykkedes Samsung at komme ud af Note 7 krisen. Dermed kan Samsung begrave alle spekulationer om, hvorvidt Note-seriens ry havde lidt så meget skade, at køberne ville vende Note-serien ryggen.

Samsung har tidligere meldt ud, at de forventer at sælge mere end 11 millioner Galaxy Note 8-telefoner verden over. Forgængeren Note 7 nåede at sælge 2,5 millioner eksemplarer inden salget blev stoppet.

Selvom Note 8 er noget dyrere end Note 7, og Note 8 og Galaxy S8+ på mange måder minder om hinanden, så har det altså ikke afskrækket køberne.

Teleselskaber positive overfor salget i Danmark

Vi har også forhørt, hvordan Galaxy Note 8 klarer sig på det danske marked inden den officielle salgsstart. Og her er indtil videre optimisme at spore.

- ”Vi er hos Telenor positive overfor de foreløbige forudbestillinger på Note 8. Der er intet der tyder på, at sidste års udfordringer påvirker salget af Samsungs nye model og vi ser frem til at kunne lancere modellen for vores kunder på fredag, hvor den kommer til salg både online og i vores butikker,” udtaler Anne Faigh Rydell, Head of Press i Telenor til MereMobil.dk.

Også hos YouSee er der stor glæde at spore omkring Galaxy Note 8-forsalget.

- ”Det er gået over forventning med forudbestillingerne på Samsung Galaxy Note 8, og vi forventer, at det også vil gå fint med salget efter fredag. Det lader ikke til at brandepisoden med Note 7 har en umiddelbar indflydelse på interessen, da vi faktisk har fået flere forudbestillinger på Note 8, end vi fik på Note 7 sidste år. Jeg kan da også tilføje, at salget af Samsung S8 og S8+ er gået over al forventning her i sommer, så det virker bestemt til at danskerne har lagt brandepisoden bag sig og igen omfavner Samsungs produkter," lyder det fra Morten Høgh, ansvarlig for Device Management hos YouSee.

Hos teleselskabet er meldingen, at salget af Galaxy Note 8 lever op til deres forventninger, og det regner de også med gælder for den endelige salgsstart.

Den endelige salgsstart for Galaxy Note 8 er fredag den 15. september 2017.

Se vores første indtryk af Note 8

Vi er klar med vores første indtryk af Samsung Galaxy Note 8.

Mere til historien

Galaxy Note 8 kommer til at have en vejledende pris uden abonnement på 7.749 kr. Dette er 1.000 kr. dyrere end forgængeren Galaxy Note 7, der dog aldrig nåede at få dansk salgsstart. Hvis du forudbestiller telefonen, kan du få en Samsung DeX station med i købet.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram