Samsung forventer, at Note 8 bliver en stor-sællert

Galaxy Note 7-efterfølgeren vil råde bod på sidste års problemer. Samsung forventer kanonsalg.

Samsung Dex (Foto: Samsung)

Samsung Dex (Foto: Samsung)

Note-serien har noget af et comeback foran sig. I hvert fald hvis man spørger Samsung selv. Ifølge den Sydkoreanske virksomhed vil der blive langet mere end 11 millioner Galaxy Note 8-telefoner over verdens diske. Det skriver Pocketnow.

Samsung spådom kommer mere end to uger før telefonen officielt får sin debut. Det sker den 15. september. Allerede nu er forsalget dog startet. Derfor har Samsung fingeren på pulsen med hensyn til salget af Galaxy Note 8. Og Samsung prøver da også at skabe et stort forsalg. For en forudbestilling nu udløser også en Samsung DeX dockingstation.

Hvis man ønsker, at sikre sig en Note 8 og hjælpe Samsung med at få sit ønske til at gå opfyldelse, så har flere store teleselskaber Note 8 til salg.

Den vejledens salgspris lyder på 7.749 kroner. Eller godt 1.000 kroner mere end sidste års Galaxy Note 7. Men som nævnt følger Samsung DeX også med. DeX har en værdi på 1.199 kroner ifølge YouSee.

Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Hvis Samsung profeti går i opfyldelse så vil Galaxy Note 8 sælge markant bedre end forgængeren. Note 7 solgte i 2,5 millioner eksemplarer inden salget blev stoppet sidste år. Det oplyser USA Today.

Sidste år solgte Samsung omkring 300 millioner telefoner. Det viser tal fra Statista. Hvis det samlede salg for 2017 ligger i samme omegn vil omkring fire procent af Samsungs solgte telefoner være Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 har en skærm på 6,3 tommer og 6 GB RAM. Ellers er der flere ligheder med lillebror Galaxy S8+. Dog har Note 8 to kameraer med optisk billedstabilisering på sin bagside.

Mere til historien

Samsungs måske største konkurrent, Apple, vil formodentlig præsentere Galaxy Note 8’s konkurrent(er) til en event i midten af september. De seneste rygter siger, at 12. september er dagen.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram