Android Oreo rammer Nexus 6P og Nexus 5X

Tre uger efter Google udsendte Android 8.0 får danske Nexus-ejere lov til at smage den cremede småkage. Og den byder måske også på en fejl.

Sådan ser det ud, når danske Nexus 6P-brugere modtagere Oreo. (Foto: MereMobil)

Det var en glædelig nyhed, som danske ejere af telefonerne Huawei Nexus 6P og LG Nexus 5X for nylig fik. Deres telefoner fik nemlig tilsendt Android 8.0 Oreo via en Over-The-Air-opdatering (OTA).

Dermed kan danske Nexus-ejere efter flere ugers ventetid nyde godt af de funktioner, som den nyeste udgave af Oreo tilbyder. Derudover følger sikkerhedsopdateringen for september måned, som Nokia 8-brugere har haft i nogen tid efterhånden.

 - Google klar med Android O – se nogle af nyhederne her

Men glæden kan blive kortvarig. Flere brugere rapporterer nemlig om en fejl, der slår mobildata fra. Det skriver mediet Android Guys.

Såfremt man ikke bliver generet af data-fejl, vil man opleve en forbedret batteritid. Google fortæller nemlig, at strengere krav til baggrundsprocessor i Android betyder, at programmer skal spare på strømmen. Derudover tilbyder Oreo en række nye tiltage i forbindelse med notifikationer. Det er eksempelvis muligt at “snooze” ligesom mange vækkeurer tillader. På den måde forstyrrer de først senere.

Utålmodige ejere har ellers tidligere kunnet tilmelde sig Google betaprogram. På den måde ville man få lov til at downloade den færdige udgave af Oreo. Efterfølgende kunne man sig melde sig ud af betaprogrammet. Men det er ikke længere nødvendigt – i hvert fald for ejere af Nexus 6P. Artiklens skribent modtog nemlig opdateringen via OTA uden at være tilmeldt betaprogrammet.

For Nexus 5X er historien måske en anden. Henrik Gislinge, der er læser på MereMobil.dk, fortæller, at han nylig for modtog Android 8.0-opdateringen. Han er dog en del af føromtalte beta-program. Det er altså uvist om samtlige danske Nexus 5X-telefoner har modtaget opdateringen.

Mere til historien

Selvom Nexus 6P og 5X netop er blevet opdateret til Android 8.0, så er Google allerede i gang med næste udgave. Den får efter sigende versionsnummeret 8.1.

Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram