Nexus 6P-ejere skal vente på Oreo til 11. september

Nexus 6P's opgradering til Android 8.0 Oreo lader vente på sig. Måske kommer den først 11. september.

Tre uger. Så meget lyder den samlede ventetid på for Nexus 6P-ejere, der har måttet væbne sig med tålmodighed siden Oreos debut i august. Den nye udgave af Android lander nemlig først på Nexus 6P den 11. september, hvis man skal tro sitet Pocketnow. Det er tilfældet for Over-The-Air-opdateringen (OTA).

Nexus 6P er produceret af Huawei samarbejde med Google.

Sådan ser det ud, når Nexus 6P-ejere vil smage på Oreo. (Foto: MereMobil)

Hvis man ikke kan vente til den 11. september, så kan man downloade Android 8.0 til sin Nexus 6P her. Det kræver dog en hvis mænge teknisk forståelse og en computer med internetforbindelse. Derfor vil mange brugere formodentlig vente på den opdatering, som Google altså sender ud omkring 11. september 2017.

Ifølge Google er Android 8.0 Oreo den sidste garanterede større opdatering af Nexus 6P. Det fremgår af en support-side. Telefonen vil dog modtage sikkerhedsopdatering i mindst ét år endnu.

- Google klar med Android O – se nogle af nyhederne her

Googles nyeste telefoner, Pixel og Pixel XL, har allerede fået deres opgradering til 8.0 via OTA. Det betyder, at ejere af Google seneste smartphones i et stykke tid har kunne nyde godt af Oreo. Godterne tæller bl.a. bedre batteritid. Det er nemlig resultatet af strengere begrænsninger for baggrundsprocesser.

- Google Pixel 2 offentliggøres 5. oktober

En af de større ændringer i Oreo er måden, som telefonen håndterer notifikationer på. Eksempelvis kan man udsætte meddelelser, så de forstyrrer på et senere tidspunkt. En anden ændring er integration af meddelelser i app-ikoner. På den måde kan apps på hjemskærmen via et lille rødt mærke fortælle, at de har en besked.

Indtil videre må Nexus 6P-ejere dog kigge langt efter den cremefyldte udgave af Android. Det er også snart et år siden, Google fjernede Nexus 6P og lillebror Nexus 5X fra sin butik Google Play.

Video: Første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Huawei Nexus 6P blev vist frem i september 2015. Nexus 6P var sammen med Nexus 5X de første telefoner med Android 6.0.

Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Toneangivende Android-telefoner fra Kina er proppet med spyware

UNDERSØGELSE: Kinesiske top-mobiler med Android er et mareridt ud i privatliv, konkluderer undersøgelse. Angiveligt er Europa ikke ramt.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram