Nexus 5X og Nexus 6P er fjernet fra Google Store

0

Google har præsenteret Pixel og Pixel XL. Det betyder farvel til Nexus-serien bogstavlig talt – Nexus 5X og Nexus 6P er allerede fjernet fra butikken

Nexus 6P (Foto: Google)
Nexus 6P (Foto: Google)

Google har sagt farvel til Nexus-serien med lanceringen af Pixel og Pixel XL, der er de første smartphones med Googles eget brand.

 – Google Pixel – et farvel til Nexus

Sidste års Nexus modeller blev produceret af henholdsvis LG og Huawei, og med Pixel-telefonerne blev det et farvel til Nexus på flere punkter. Ikke alene er Nexus-navnet væk, men Nexus 5X og Nexus 6P er også forsvundet i Google Store.

Dermed er det altså ikke længere muligt, at købe de gamle produkter i Google Store. Men er du interesseret i Nexus 6P og Nexus 5X kan de fortsat købes hos flere danske forhandlere, som ProShop.dk, GoBlue, ComputerSalg m.m. Det er dog formentlig kun et spørgsmål om tid, da det formentlig ikke er muligt for forhandlerne at få nye leveringer.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X (Foto: Google)

Google har åbnet op for forudbestillinger af Google Pixel og Pixel XL på de første markeder – her er Danmark altså ikke blandt.

 – Google PIxel har det “bedste smartphone kamera” nogensinde

Om Pixel og Pixel XL telefonerne bliver tilgængelige i Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Google Pixel og Pixel XL kommer i sortiment hos teleselskabet Verizon på det amerikanske marked, hvilket måske kan hjælpe Google med at få flere enheder solgt til mobilkøberne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer