Samsung Galaxy Note 9 lanceres i juli, forlyder det

RYGTE: Det næste store flagskib i Samsungs Note-serie er på vej. Formentlig allerede i løbet af sommeren. Galaxy Note 9 rygtes, at blive lanceret i juli.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 9, som er Samsungs topmodel i Note-serien, havde mange nok først forventet ville blive lanceret i august med salgsstart i september. Men nu forlyder rygterne, at salget af Galaxy S9’erne ikke har været så godt som forventet. Derfor fremskynder Samsung angiveligt lanceringen af Galaxy Note 9.

Dermed kan Galaxy Note 9 altså blive lanceret allerede i juli eller august. Det skriver det sydkoreanske medie The Investor, oplyser  Tomsguide.com.

Rygterne bygger på oplysningerne om, at salget af Galaxy S9’erne altså ikke har været så godt som forventet, samt det rygtes, at Samsung Display starter produktionen af OLED-skærmpanelerne til Galaxy Note 9 allerede i denne måned.

Galaxy Note 5 og Note 7 havde også lanceringsdato i august, mens de øvrige modeller ellers har haft det i henholdsvis september og oktober.

Sådan rygtes Galaxy Note 9 at blive

Det ventes, at Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i selve skærmen, der i øvrigt er 6,38 tommer stor og af typen Super AMOLED. Men om fingeraftrykslæseren sidder i skærmen er altså endnu uvist.

- Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Batteriet i Galaxy Note 9 skulle angiveligt blive noget større end på Galaxy Note 8. Galaxy Note 8 har et batteri på 3.300 mAh, mens batteriet i Galaxy Note 9 rygtes at blive på 3.850 mAh. Om dette holder stik er også uvist på nuværende tidspunkt.

Samsung har formentlig en masse sikkerhedstrin dette skal igennem først. Det var jo batteriet i Galaxy Note 7, som var skyld i hele katastrofen.

 - Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy Note 9. Derfor er det kun rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der kommer en officiel udmelding fra Samsung.

Mere til historien

Du kan læse vores fyldestgørende test af Galaxy S9'erne, hvor vi blandt andet roser kameraet til skyerne.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram