Samsung Galaxy Note 9 lanceres i juli, forlyder det

4

RYGTE: Det næste store flagskib i Samsungs Note-serie er på vej. Formentlig allerede i løbet af sommeren. Galaxy Note 9 rygtes, at blive lanceret i juli.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note 9, som er Samsungs topmodel i Note-serien, havde mange nok først forventet ville blive lanceret i august med salgsstart i september. Men nu forlyder rygterne, at salget af Galaxy S9’erne ikke har været så godt som forventet. Derfor fremskynder Samsung angiveligt lanceringen af Galaxy Note 9.

Dermed kan Galaxy Note 9 altså blive lanceret allerede i juli eller august. Det skriver det sydkoreanske medie The Investor, oplyser  Tomsguide.com.

Rygterne bygger på oplysningerne om, at salget af Galaxy S9’erne altså ikke har været så godt som forventet, samt det rygtes, at Samsung Display starter produktionen af OLED-skærmpanelerne til Galaxy Note 9 allerede i denne måned.

Galaxy Note 5 og Note 7 havde også lanceringsdato i august, mens de øvrige modeller ellers har haft det i henholdsvis september og oktober.

Sådan rygtes Galaxy Note 9 at blive

Det ventes, at Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i selve skærmen, der i øvrigt er 6,38 tommer stor og af typen Super AMOLED. Men om fingeraftrykslæseren sidder i skærmen er altså endnu uvist.

Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Batteriet i Galaxy Note 9 skulle angiveligt blive noget større end på Galaxy Note 8. Galaxy Note 8 har et batteri på 3.300 mAh, mens batteriet i Galaxy Note 9 rygtes at blive på 3.850 mAh. Om dette holder stik er også uvist på nuværende tidspunkt.

Samsung har formentlig en masse sikkerhedstrin dette skal igennem først. Det var jo batteriet i Galaxy Note 7, som var skyld i hele katastrofen.

 – Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy Note 9. Derfor er det kun rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der kommer en officiel udmelding fra Samsung.

Mere til historien

Du kan læse vores fyldestgørende test af Galaxy S9’erne, hvor vi blandt andet roser kameraet til skyerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer