Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

En ny farve af Galaxy S9 og Galaxy S9+ er angiveligt på vej. Farven hedder Sunrise Gold.

Samsung forsøger tilsyneladene, at puste ekstra liv i topmodellen Galaxy S9. Ifølge Evan Blass (kendt som @evleaks) er der tale om en særlig Sunrise Gold variant, som fornyligt blev præsenteret til hjemmemarkedet i  Sydkorea.

Angiveligt kommer Sunrise Gold versionen nu til USA, forlyder det.

Techmediet The Verge skrev udsendte den 17. maj 2018 et tweet om Sunrise Gold. “Den kommer ikke til US,” skrev The Verge.

Evan Blass, der er kendt for meget præcise læks, svarede med teksten “Oh yeah?” samt de billeder du kan se nederst i denne artikel.

I modsætning til den koreanske udgave inkluderer Blass’ billede teksten “Galaxy S9” og “Galaxy S9+” på bagsiden. Angiveligt fremgår printede produktnavne udelukkede på Samsungs amerikanske udgaver.

Der findes også en udgave kaldet Burgundy Red. Denne skulle komme til salg i Kina og Korea i denne måned. Det vides ikke om den røde også lander uden for disse markeder.

Samsungs totale farvelineup er nu: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue, Lilac Purple, Sunrise Gold og Burgundy Red.

Samsung har endnu ikke besvaret min henvendelse vedrørende om Sunrise Gold kommer til vore breddegrader. Kommer der nyt i sagen bliver artiklen opdateret.

Fornyligt har Samsung sendt Galaxy S9+ med 256 GB intern hukommelse på blandt det danske marked. Denne kan udelukkede fås i farven Titanium Gray.

Mere til historien

De grundlæggende specifikationer på farveversionerne er ens, men der kan være forskel på størrelsen af lagerplads.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram