Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

0

En ny farve af Galaxy S9 og Galaxy S9+ er angiveligt på vej. Farven hedder Sunrise Gold.

Samsung forsøger tilsyneladene, at puste ekstra liv i topmodellen Galaxy S9. Ifølge Evan Blass (kendt som @evleaks) er der tale om en særlig Sunrise Gold variant, som fornyligt blev præsenteret til hjemmemarkedet i  Sydkorea.

Angiveligt kommer Sunrise Gold versionen nu til USA, forlyder det.

Techmediet The Verge skrev udsendte den 17. maj 2018 et tweet om Sunrise Gold. “Den kommer ikke til US,” skrev The Verge.

Evan Blass, der er kendt for meget præcise læks, svarede med teksten “Oh yeah?” samt de billeder du kan se nederst i denne artikel.

I modsætning til den koreanske udgave inkluderer Blass’ billede teksten “Galaxy S9” og “Galaxy S9+” på bagsiden. Angiveligt fremgår printede produktnavne udelukkede på Samsungs amerikanske udgaver.

Der findes også en udgave kaldet Burgundy Red. Denne skulle komme til salg i Kina og Korea i denne måned. Det vides ikke om den røde også lander uden for disse markeder.

Samsungs totale farvelineup er nu: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue, Lilac Purple, Sunrise Gold og Burgundy Red.

Samsung har endnu ikke besvaret min henvendelse vedrørende om Sunrise Gold kommer til vore breddegrader. Kommer der nyt i sagen bliver artiklen opdateret.

Fornyligt har Samsung sendt Galaxy S9+ med 256 GB intern hukommelse på blandt det danske marked. Denne kan udelukkede fås i farven Titanium Gray.

Mere til historien

De grundlæggende specifikationer på farveversionerne er ens, men der kan være forskel på størrelsen af lagerplads.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer