Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

En ny farve af Galaxy S9 og Galaxy S9+ er angiveligt på vej. Farven hedder Sunrise Gold.

Samsung forsøger tilsyneladene, at puste ekstra liv i topmodellen Galaxy S9. Ifølge Evan Blass (kendt som @evleaks) er der tale om en særlig Sunrise Gold variant, som fornyligt blev præsenteret til hjemmemarkedet i  Sydkorea.

Angiveligt kommer Sunrise Gold versionen nu til USA, forlyder det.

Techmediet The Verge skrev udsendte den 17. maj 2018 et tweet om Sunrise Gold. “Den kommer ikke til US,” skrev The Verge.

Evan Blass, der er kendt for meget præcise læks, svarede med teksten “Oh yeah?” samt de billeder du kan se nederst i denne artikel.

I modsætning til den koreanske udgave inkluderer Blass’ billede teksten “Galaxy S9” og “Galaxy S9+” på bagsiden. Angiveligt fremgår printede produktnavne udelukkede på Samsungs amerikanske udgaver.

Der findes også en udgave kaldet Burgundy Red. Denne skulle komme til salg i Kina og Korea i denne måned. Det vides ikke om den røde også lander uden for disse markeder.

Samsungs totale farvelineup er nu: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue, Lilac Purple, Sunrise Gold og Burgundy Red.

Samsung har endnu ikke besvaret min henvendelse vedrørende om Sunrise Gold kommer til vore breddegrader. Kommer der nyt i sagen bliver artiklen opdateret.

Fornyligt har Samsung sendt Galaxy S9+ med 256 GB intern hukommelse på blandt det danske marked. Denne kan udelukkede fås i farven Titanium Gray.

Mere til historien

De grundlæggende specifikationer på farveversionerne er ens, men der kan være forskel på størrelsen af lagerplads.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram