Galaxy S10 får muligvis fingeraftrykslæser i skærmen

Der tales om muligheden for fingeraftrykslæser indbygget i skærmen på den kommende Samsung Galaxy Note 9. Nu er turen kommet til Galaxy S10.

Det kan altid diskuteres om hvor man burde placere en fingeraftrykslæser i en mobil. Tit og ofte vælges det, at den skal sidde bagpå mobilen. Men nu lader det til trenden peger i en helt ny retning.

Sidst vi hørte rygter om en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, var på den kommende Galaxy Note 9. Og nu er samme snak kommet til Galaxy S10.

-Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Pocketnow har pustet liv i debatten om hvor vidt det er en mulighed, at Samsung Galaxy S10 vil have muligheden for en fingeraftrykslæser i skærmen. Og muligheden er faktisk ret stor.

Det er jo ikke en hemmelighed, at det kommende flagskib fra Samsung er mobil nummer 10 i rækken. Og uden at vide det, så kunne man godt forestille sig at de laver "en Apple” og kommer med en eksklusiv mobil som vi så med iPhone X.

Pocketnow er ret så sikre på, at skærmen kommer Qualcomm til at stå for. Da Vivo allerede har et produkt med fingeraftrykslæser i skærmen, og Huawei forventes at præsentere et, så spås der gode chancer for, at Samsung også er med.

En anden grund til, at der tænkes i disse baner er på grund af, at Super AMOLED og Qualcomm skærmen, har én ting til fælles. De har begge mulighed for, at der kan laves en fingeraftrykslæser under skærmen.

Om det bliver en realitet vil kun tiden vise. Nu skal Samsung jo lige have en chance for at løfte sløret for deres kommende flagskib først.

Mere til historien

Samsung Galaxy S som var den første telefon i Galaxy S-serien, som blev lanceret den 4. juni 2010.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram