Galaxy S10 får muligvis fingeraftrykslæser i skærmen

3

Der tales om muligheden for fingeraftrykslæser indbygget i skærmen på den kommende Samsung Galaxy Note 9. Nu er turen kommet til Galaxy S10.

Det kan altid diskuteres om hvor man burde placere en fingeraftrykslæser i en mobil. Tit og ofte vælges det, at den skal sidde bagpå mobilen. Men nu lader det til trenden peger i en helt ny retning.

Sidst vi hørte rygter om en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, var på den kommende Galaxy Note 9. Og nu er samme snak kommet til Galaxy S10.

-Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Pocketnow har pustet liv i debatten om hvor vidt det er en mulighed, at Samsung Galaxy S10 vil have muligheden for en fingeraftrykslæser i skærmen. Og muligheden er faktisk ret stor.

Det er jo ikke en hemmelighed, at det kommende flagskib fra Samsung er mobil nummer 10 i rækken. Og uden at vide det, så kunne man godt forestille sig at de laver “en Apple” og kommer med en eksklusiv mobil som vi så med iPhone X.

Pocketnow er ret så sikre på, at skærmen kommer Qualcomm til at stå for. Da Vivo allerede har et produkt med fingeraftrykslæser i skærmen, og Huawei forventes at præsentere et, så spås der gode chancer for, at Samsung også er med.

En anden grund til, at der tænkes i disse baner er på grund af, at Super AMOLED og Qualcomm skærmen, har én ting til fælles. De har begge mulighed for, at der kan laves en fingeraftrykslæser under skærmen.

Om det bliver en realitet vil kun tiden vise. Nu skal Samsung jo lige have en chance for at løfte sløret for deres kommende flagskib først.

Mere til historien

Samsung Galaxy S som var den første telefon i Galaxy S-serien, som blev lanceret den 4. juni 2010.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer