Galaxy S10 får muligvis fingeraftrykslæser i skærmen

Der tales om muligheden for fingeraftrykslæser indbygget i skærmen på den kommende Samsung Galaxy Note 9. Nu er turen kommet til Galaxy S10.

Det kan altid diskuteres om hvor man burde placere en fingeraftrykslæser i en mobil. Tit og ofte vælges det, at den skal sidde bagpå mobilen. Men nu lader det til trenden peger i en helt ny retning.

Sidst vi hørte rygter om en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, var på den kommende Galaxy Note 9. Og nu er samme snak kommet til Galaxy S10.

-Galaxy Note 9 får fingeraftrykslæser i skærmen

Pocketnow har pustet liv i debatten om hvor vidt det er en mulighed, at Samsung Galaxy S10 vil have muligheden for en fingeraftrykslæser i skærmen. Og muligheden er faktisk ret stor.

Det er jo ikke en hemmelighed, at det kommende flagskib fra Samsung er mobil nummer 10 i rækken. Og uden at vide det, så kunne man godt forestille sig at de laver "en Apple” og kommer med en eksklusiv mobil som vi så med iPhone X.

Pocketnow er ret så sikre på, at skærmen kommer Qualcomm til at stå for. Da Vivo allerede har et produkt med fingeraftrykslæser i skærmen, og Huawei forventes at præsentere et, så spås der gode chancer for, at Samsung også er med.

En anden grund til, at der tænkes i disse baner er på grund af, at Super AMOLED og Qualcomm skærmen, har én ting til fælles. De har begge mulighed for, at der kan laves en fingeraftrykslæser under skærmen.

Om det bliver en realitet vil kun tiden vise. Nu skal Samsung jo lige have en chance for at løfte sløret for deres kommende flagskib først.

Mere til historien

Samsung Galaxy S som var den første telefon i Galaxy S-serien, som blev lanceret den 4. juni 2010.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram