De 10 mest læste anmeldelser i 2017

OVERBLIK: Vi havde sidste år en lang række smartphones under luppen. Se her hvilke som blev de 10 mest læste anmeldelser i 2017.

Det blev Apple der løb med sejren for ”Årets Mobil 2017” på MereMobil.dk, men Apple har end ikke deres iPhones med på listen over de mest læste anmeldelser i år.

Det kan derfor betyde flere ting. Enten er det fordi en række medier – også IKKE techmedier  - anmelder iPhones, mens de knapt går ligeså meget op i en række andre smartphones. Det kan også være fordi, at læserne på MereMobil.dk ikke helt er typiske iPhone-brugere.

Men sikkert er det i hvert fald, at det er OnePlus 5 der er den mest læste anmeldelse i år. OnePlus gik fra at være en producent, som solgte deres egne smartphones via egen webshop til i 2017 at komme i sortiment hos flere teleselskaber. Deriblandt teleselskabet 3 i Danmark og senere også YouSee med efterfølgeren OnePlus 5T. Den første OnePlus-model, som 3 fik i sortiment var OnePlus 3T.

Men også Huawei har høstet gode anmeldelser i år for flere af deres modeller. De er også synlige på top 10 med Huawei P10 samt Honor 9.

Det er ikke kun smartphones, at I læsere ynder at læse tests af. Også Google Wifi har vakt interesse hos en masse af jer. Testen af dette wifi-system er den tredje mest læste anmeldelse i år.

Mindre opmærksomhed har tests af diverse ting til hjemmet med wifi-opkobling haft. Det er ellers populært med smartdevices. Du kan læse testen af Netatmo vejrstationen, som er et must-have for vejrnørden. Ligesom et hvert smarthome skal have persienner der kan styres med en app – eller skal det? Og til et smarthome hører en el-tandbørste, hvor der medfølger en app.

Se hitlisten for 2017 herunder.

- Danfoss Link test – er app-styret smartvarme smart?

De 10 mest læste anmeldelser i 2017

  1. OnePlus 5 test – god men så heller ikke bedre
  2. Huawei P10 test – lækker men ikke overraskende
  3. Google Wifi test – effektiv Wi-Fi dækning gjort let
  4. OnePlus 3T test – powermobil til lavpris
  5. HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde
  6. Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser
  7. Sony Xperia XZ Premium test – den bliver du glad for
  8. Nokia 8 test – en værdig konkurrent til de store spillere
  9. Nokia 5 test – virkelig mange plusser, men…
  10. Honor 9 test – en Huawei P10 i forklædning

Mere til historien

Du finder alle vores anmeldelser under fanen ”Anmeldelser” og disse indeholder alene i år tests af alt fra iPads, headsets, chromebooks, el-tandbørste, persienner, wifi systemer, højttalere og robotplæneklipper.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
MacBook Pro 14” test – perfekt arbejdscomputer

TEST: Skal du arbejde med videoredigering, 3D-grafik eller lydproduktion, er det MacBook Pro 14”, at du mangler.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram