De 10 mest læste anmeldelser i 2017

3

OVERBLIK: Vi havde sidste år en lang række smartphones under luppen. Se her hvilke som blev de 10 mest læste anmeldelser i 2017.

Det blev Apple der løb med sejren for ”Årets Mobil 2017” på MereMobil.dk, men Apple har end ikke deres iPhones med på listen over de mest læste anmeldelser i år.

Det kan derfor betyde flere ting. Enten er det fordi en række medier – også IKKE techmedier  – anmelder iPhones, mens de knapt går ligeså meget op i en række andre smartphones. Det kan også være fordi, at læserne på MereMobil.dk ikke helt er typiske iPhone-brugere.

Men sikkert er det i hvert fald, at det er OnePlus 5 der er den mest læste anmeldelse i år. OnePlus gik fra at være en producent, som solgte deres egne smartphones via egen webshop til i 2017 at komme i sortiment hos flere teleselskaber. Deriblandt teleselskabet 3 i Danmark og senere også YouSee med efterfølgeren OnePlus 5T. Den første OnePlus-model, som 3 fik i sortiment var OnePlus 3T.

Men også Huawei har høstet gode anmeldelser i år for flere af deres modeller. De er også synlige på top 10 med Huawei P10 samt Honor 9.

Det er ikke kun smartphones, at I læsere ynder at læse tests af. Også Google Wifi har vakt interesse hos en masse af jer. Testen af dette wifi-system er den tredje mest læste anmeldelse i år.

Mindre opmærksomhed har tests af diverse ting til hjemmet med wifi-opkobling haft. Det er ellers populært med smartdevices. Du kan læse testen af Netatmo vejrstationen, som er et must-have for vejrnørden. Ligesom et hvert smarthome skal have persienner der kan styres med en app – eller skal det? Og til et smarthome hører en el-tandbørste, hvor der medfølger en app.

Se hitlisten for 2017 herunder.

Danfoss Link test – er app-styret smartvarme smart?

De 10 mest læste anmeldelser i 2017

  1. OnePlus 5 test – god men så heller ikke bedre
  2. Huawei P10 test – lækker men ikke overraskende
  3. Google Wifi test – effektiv Wi-Fi dækning gjort let
  4. OnePlus 3T test – powermobil til lavpris
  5. HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde
  6. Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser
  7. Sony Xperia XZ Premium test – den bliver du glad for
  8. Nokia 8 test – en værdig konkurrent til de store spillere
  9. Nokia 5 test – virkelig mange plusser, men…
  10. Honor 9 test – en Huawei P10 i forklædning

Mere til historien

Du finder alle vores anmeldelser under fanen ”Anmeldelser” og disse indeholder alene i år tests af alt fra iPads, headsets, chromebooks, el-tandbørste, persienner, wifi systemer, højttalere og robotplæneklipper.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer