Denne uges mobilnyheder – uge 5

UGE 5: Der er en aftale på plads med fri roaming i EU fra sommeren 2017, men hvem får regningen? Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederI sommeren 2017 kan du frit bruge mobilen inden for EU-landene uden det koster ekstra, men operatørerne ender med en ekstraregning. Men hov… der er jo altid noget med småt. Har du læst det? Ellers kan du læse alt det, som politikerne ikke har fortalt om aftalen herunder.

Den frie EU-roaming er aflyst – her er det politikerne ikke har fortalt

Forud for Mobile World Congress er der masser af rygter og spekulationer om, hvad vi kan forvente af nye lanceringer under messen. Der har også været utallige rygter om Samsung Galaxy S8, som Samsung tidligere har meldt ud ikke offentliggøres til MWC. Men nu rygtes det, at der vil blive teaset for telefonen til Samsungs event.

Samsung teaser for Galaxy S8 ved MWC

HTC har atter startet udrulningen af Android 7.0 Nougat efter en kortere pause. Danske ejere af HTC One M9 kan se frem til opdateringen.

Telenor og Telia kunder har elendig mobildækning i Royal Arena. Royal Arena har glemt mobildækningen i byggeriet, og kræver ublu lejepriser af operatørerne, lyder kritikken. Nu etableres en panikløsning forud for Metallica koncerten.

Telenor og Telia kunder har elendig mobildækning i Royal Arena

Huawei Mate 9 bliver nu lanceret i Danmark, selvom satsningen ellers var Mate 9 Pro. Forbrugerne har efterspurgt produktet i en sådan grad, at Huawei Danmark altså har ændret mening.

Huawei Mate 9 kommer alligevel til Danmark

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 5

  1. Samsung Galaxy S8 – er dette officielle pressefotos?
  2. Den frie EU-roaming er aflyst – her er det med småt
  3. Huawei har ramt 70 gbit/s download via 5G i Danmark
  4. Det er nu du skal opsige Telmore Play
  5. Google Pixel på vej i budgetmodel
  6. Telia-top vil finde løsning på mobilkrig
  7. Nexus 6 og Nexus 9 får ikke flere Android-opdateringer
  8. Fri dataroaming i EU denne sommer
  9. EvLeaks: Dette er Samsung Galaxy S8
  10. DSB: Køb ny telefon eller betal mere for rejsen

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram