Samsung kommer med ny S tablet

KORT NYT: Samsung kommer til MWC med en ny Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 rygtebillede

Mobile World Congress er lige rundt om hjørnet, og derfor ser vi nu flere og flere læk af informationer og billeder, da hemmelighederne ikke kan tåle at blive holdt i mørket længere. Som så ofte når Barcelona-messen bliver afholdt, vil der derfor være lanceringer i ugen op til, og naturligvis også under selve messen.

 - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 test – Samsungs bedste

Samsung har meldt ud, at de ikke vil lancerer Galaxy S8. Men derfor kan de godt fremvise deres topmodel indenfor tablets. Galaxy Tab S3 er allerede blevet testet i diverse benchmarks programmer, og derfor ved vi at den stadig kommer med 9.6 tommer skærm, 2048 x 1536 opløsning og 4GB RAM. Det hele styres af Snapdragon 820 og Android 7.0. Der er også to kameraer på 12 og 5 megapixel.

 - Samsung Galaxy TabPro S – ny Windows 10-tablet

Rygterne lyder også på, at der naturligvis kommer en Wi-Fi version, samt en LTE version. Og en af modellerne får et prisskilt på 600 dollars, men hvilken version det er, vides ikke. Men 600 dollars vil svarer til cirka 4.200 danske kroner, og man kan da håbe at det er LTE versionen, selvom det nok ikke er helt realistisk.

 - Ultra tynde tablets fra Samsung – mød Galaxy Tab S2

Samsung har derfor inviteret pressen til pressemøde den 26. februar, og mon ikke vi så får endnu flere informationer, billeder og forhåbentligt de rigtige danske priser. Foruden Samsung afholder LG, Nokia, Huawei og Lenovo også pressemøder søndag den 26. februar 2017.

Mere til historien

Samsung har normalvis også en mindre 8.0 tommer version, men der har ikke været nogen informationer om enheden denne gang. Mon dog ikke det kommer senere, det ville ligne Samsung dårligt ikke at lave en lillebror.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Køb Galaxy S23 nu og få dobbelt lagerplads uden merpris

Samsung frister mobilkøbere med dobbelt lagerplads til samme pris, hvis du køber Galaxy S23, Galaxy S23+ eller Galaxy S23 Ultra i særligt intro-tilbud.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Mød Samsung Galaxy S23+ og Galaxy S23

Årets mindste topmodeller fra Samsung er ret fede. Læs om Galaxy S23+ og Galaxy S23 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram