Samsung kommer med ny S tablet

KORT NYT: Samsung kommer til MWC med en ny Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 rygtebillede

Mobile World Congress er lige rundt om hjørnet, og derfor ser vi nu flere og flere læk af informationer og billeder, da hemmelighederne ikke kan tåle at blive holdt i mørket længere. Som så ofte når Barcelona-messen bliver afholdt, vil der derfor være lanceringer i ugen op til, og naturligvis også under selve messen.

 – Samsung Galaxy Tab S2 8.0 test – Samsungs bedste

Samsung har meldt ud, at de ikke vil lancerer Galaxy S8. Men derfor kan de godt fremvise deres topmodel indenfor tablets. Galaxy Tab S3 er allerede blevet testet i diverse benchmarks programmer, og derfor ved vi at den stadig kommer med 9.6 tommer skærm, 2048 x 1536 opløsning og 4GB RAM. Det hele styres af Snapdragon 820 og Android 7.0. Der er også to kameraer på 12 og 5 megapixel.

 – Samsung Galaxy TabPro S – ny Windows 10-tablet

Rygterne lyder også på, at der naturligvis kommer en Wi-Fi version, samt en LTE version. Og en af modellerne får et prisskilt på 600 dollars, men hvilken version det er, vides ikke. Men 600 dollars vil svarer til cirka 4.200 danske kroner, og man kan da håbe at det er LTE versionen, selvom det nok ikke er helt realistisk.

 – Ultra tynde tablets fra Samsung – mød Galaxy Tab S2

Samsung har derfor inviteret pressen til pressemøde den 26. februar, og mon ikke vi så får endnu flere informationer, billeder og forhåbentligt de rigtige danske priser. Foruden Samsung afholder LG, Nokia, Huawei og Lenovo også pressemøder søndag den 26. februar 2017.

Mere til historien

Samsung har normalvis også en mindre 8.0 tommer version, men der har ikke været nogen informationer om enheden denne gang. Mon dog ikke det kommer senere, det ville ligne Samsung dårligt ikke at lave en lillebror.

Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Ny VILDT tynd iPad Pro

M4-chip, OLED-skærm og lavere vægt, men en høj pris. Mød den nye iPad Pro 2024.

(mere…)
Den nye iPad Air er den nye ’iPad Pro’

Her er det vigtigste du skal vide om iPad Air 2024 med 11- og 13-tommer skærme.

(mere…)
Du skal se denne Apple-event i dag

HUSK: Hvis du elsker ny teknologi, så skal du se med her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram