Samsung kommer med ny S tablet

0

KORT NYT: Samsung kommer til MWC med en ny Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 rygtebillede

Mobile World Congress er lige rundt om hjørnet, og derfor ser vi nu flere og flere læk af informationer og billeder, da hemmelighederne ikke kan tåle at blive holdt i mørket længere. Som så ofte når Barcelona-messen bliver afholdt, vil der derfor være lanceringer i ugen op til, og naturligvis også under selve messen.

 – Samsung Galaxy Tab S2 8.0 test – Samsungs bedste

Samsung har meldt ud, at de ikke vil lancerer Galaxy S8. Men derfor kan de godt fremvise deres topmodel indenfor tablets. Galaxy Tab S3 er allerede blevet testet i diverse benchmarks programmer, og derfor ved vi at den stadig kommer med 9.6 tommer skærm, 2048 x 1536 opløsning og 4GB RAM. Det hele styres af Snapdragon 820 og Android 7.0. Der er også to kameraer på 12 og 5 megapixel.

 – Samsung Galaxy TabPro S – ny Windows 10-tablet

Rygterne lyder også på, at der naturligvis kommer en Wi-Fi version, samt en LTE version. Og en af modellerne får et prisskilt på 600 dollars, men hvilken version det er, vides ikke. Men 600 dollars vil svarer til cirka 4.200 danske kroner, og man kan da håbe at det er LTE versionen, selvom det nok ikke er helt realistisk.

 – Ultra tynde tablets fra Samsung – mød Galaxy Tab S2

Samsung har derfor inviteret pressen til pressemøde den 26. februar, og mon ikke vi så får endnu flere informationer, billeder og forhåbentligt de rigtige danske priser. Foruden Samsung afholder LG, Nokia, Huawei og Lenovo også pressemøder søndag den 26. februar 2017.

Mere til historien

Samsung har normalvis også en mindre 8.0 tommer version, men der har ikke været nogen informationer om enheden denne gang. Mon dog ikke det kommer senere, det ville ligne Samsung dårligt ikke at lave en lillebror.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer