Samsung Galaxy TabPro S – ny Windows 10-tablet

0

CES: Denne tablet, Galaxy TabPro S, på 696 gram kører en fuld udgave af Windows 10. Tykkelsen er på blot 6,3 millimeter.

Samsung Galaxy TabPro S
Samsung Galaxy TabPro S

Ved CES 2016 i Las Vegas har Samsung præsenteret Samsung Galaxy TabPro S.

Denne tablet-enhed med 12 tommer Super AMOLED skærm med 2160 x 1440 pixels opløsning kører på Windows 10. Der er tale om en tablet med fuld notebook-funktionalitet, pakket sammen i en letvægtsdesign på 696 gram. Galaxy TabPro S har en tykkelse på kun 6,3 millimenter.

Med i salgspakken kommer et tastaturcover hvor tasterne er i fuld størrelse. I tilbehørsprogrammet introduceres en multiports-adapter til tilslutning af HDMI og USB (både Type A og C). En Bluetooth-baseret stylus kommer også i sortiment.

Surface Book – endelig en PC fra Microsoft

Den nye tablet bliver den første med understøttelse af LTE Cat 6 for hurtig forbindelse til mobilnettet. Naturligvis kan den også kommunikere via W-Fi. Samsung lover op til 10,5 timers batteritid, men det afhænger naturligvis af hvad man bruger den til.

Samsung Galaxy TabPro S kører på sjette generation Intel Core M processor (dual-core 2,2 GHz) som er en processor der er designet til, at kunne fungere uden brug af blæsere til nedkøling.

Enheden kommer med 4 GB RAM og i konfigurationer med 128 eller 256 GB SSD-drev. Den vil også kunne fås med og uden plads til SIM-kort.

Samsung Galaxy TabPro S bliver tilgængelig globalt fra februar 2016.

Surface Pro 4 – Windows 10 tablet fra Microsoft

Mere til historien

Aktuelt er der ingen oplysninger om hvorvidt Samsung Galaxy TabPro S kommer til vores markedsområde. Helller ikke prisen er oplyst.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer