Samsung Galaxy S8 – er dette officielle pressefotos?

19

RYGTE: Der går ikke en dag uden Samsung-rygter for tiden. Nu er et billede, som kan være officielt pressefoto lækket. Se det her.

Er dette billede et pressefoto af den kommende Samsung Galaxy S8, som er blevet lækket? (Kilde: GSMArena.com)
Er dette billede et pressefoto af den kommende Samsung Galaxy S8, som er blevet lækket? (Kilde: GSMArena.com)

De seneste dage har budt på mange rygter om Samsung Galaxy S8. Twitter-brugeren @EvLeaks meldte ud, at han angiveligt skulle kende datoen for offentliggørelsen af Samsungs næste topmodel, samt være i besiddelse af et billede af enheden.

EvLeaks: Dette er Samsung Galaxy S8

Men der kom også en video ud i sidste uge, hvor Samsung måske fik afsløret Galaxy S8 selv. Følg linket til indslag herunder.

WEB-TV: Galaxy S8 måske afsløret af Samsung selv

Og nu er et billede altså blevet offentliggjort, som kunne være et officielt pressefoto af Samsungs topmodel. Det skriver GSMArena.com.

Er billederne ægte så er der måske ikke meget overraskelse tilbage. Hvis @EvLeaks får ret, så afholdes eventen (Samsung Unpacked) den 29. marts og den officielle salgsstart ventes at blive den 21. april 2017.

Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung har endnu ikke selv meldt noget officielt ud omkring enheden. Det er derfor vigtigt, at huske der er tale om rygter og spekulationer.

Det eneste Samsung har meldt ud er, at de ikke vil offentliggøre Galaxy S8 til dette års Mobile World Congress.

Mere til historien

Mens Samsung er meget stille omkring Galaxy S8, så løfter de sløret for lidt af Galaxy Note 8. Samsung Galaxy Note 8 bliver bedre og innovativ, har Samsungs mobilchef D. J. Koh nemlig udtalt.

Læs også:
Her er Samsungs planer for Android 7.0 opdateringer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer