Galaxy S8 måske afsløret af Samsung selv

WEB-TV: Hold godt øje i denne video. Samsung Galaxy S8 optræder måske i officielt videomateriale. Vi ser nærmere på billederne.

Samsung afslører måske selv S8

Samsung Galaxy S8 er måske blevet afsløret af Samsung selv i en video. Det er et meget kort klip, som optræder i et indslag hvor den nye kvalitetskontrol, Samsung har indført efter Note 7 skandalen.

Nørdforklaringen: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Ifølge vores venner på Inputmag.dk, der har spottet den nye mulige topmodel, skulle der være tale om Galaxy S8, der ligger på testbænken i indslaget om kvalitetskontrollen. ”På spørgsmålet om hvilken model det er, Samsung tester? Svaret kan næsten kun være Galaxy S8,” skriver Torben Vognsen på Inputmag.

Telefonen har, ifølge billederne, kant-til-kant skærm, og desuden er hjemknappen forsvundet. Til gengæld er 3,5 mm stikket til headset bevaret, og forsvinder altså ikke, sådan som mange rygter ellers har gået på. Flere konkurrenter har fjernet jackstikket på de nyere produkter, så det er nok også kun et spørgsmål om tid før Samsung gør.

Galaxy S8 bliver første mobil med Snapdragon 835

På MereMobil.dk er vi stødt på en reklamefilm fra Samsung Display, der taler om AMOLED-skærmteknologi. Her ses en skærm, der flyttes over i en hardwareramme, der godt kunne trække tankerne i retning af den enhed der ses i Samsungs anden video.

Videoen fra Samsung Display er offentliggjort den 10. januar 2017.

Du kan se begge videoer herunder. Øverst på siden finder du vores web-tv indslag hvor vi zoomer ind på det som måske er Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 – flere billeder er poppet op

AMOLED-reklame fra Samsung Display

Samsungs video om kvalitetskontrol

http://www.youtube.com/watch?v=6s4uqr1serU

Mere til historien

Samsung vil ikke afsløre Galaxy S8 ved Mobile World Congress, forlyder det. Hvilket ellers har været tilfældet med forgængerne Galaxy S5, Galaxy S6 og sidste års model Galaxy S7. Præsentationen sker ved en særskilt event senere på foråret.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram