Galaxy S8 måske afsløret af Samsung selv

7

WEB-TV: Hold godt øje i denne video. Samsung Galaxy S8 optræder måske i officielt videomateriale. Vi ser nærmere på billederne.

Samsung afslører måske selv S8

Samsung Galaxy S8 er måske blevet afsløret af Samsung selv i en video. Det er et meget kort klip, som optræder i et indslag hvor den nye kvalitetskontrol, Samsung har indført efter Note 7 skandalen.

Nørdforklaringen: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Ifølge vores venner på Inputmag.dk, der har spottet den nye mulige topmodel, skulle der være tale om Galaxy S8, der ligger på testbænken i indslaget om kvalitetskontrollen. ”På spørgsmålet om hvilken model det er, Samsung tester? Svaret kan næsten kun være Galaxy S8,” skriver Torben Vognsen på Inputmag.

Telefonen har, ifølge billederne, kant-til-kant skærm, og desuden er hjemknappen forsvundet. Til gengæld er 3,5 mm stikket til headset bevaret, og forsvinder altså ikke, sådan som mange rygter ellers har gået på. Flere konkurrenter har fjernet jackstikket på de nyere produkter, så det er nok også kun et spørgsmål om tid før Samsung gør.

Galaxy S8 bliver første mobil med Snapdragon 835

På MereMobil.dk er vi stødt på en reklamefilm fra Samsung Display, der taler om AMOLED-skærmteknologi. Her ses en skærm, der flyttes over i en hardwareramme, der godt kunne trække tankerne i retning af den enhed der ses i Samsungs anden video.

Videoen fra Samsung Display er offentliggjort den 10. januar 2017.

Du kan se begge videoer herunder. Øverst på siden finder du vores web-tv indslag hvor vi zoomer ind på det som måske er Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 – flere billeder er poppet op

AMOLED-reklame fra Samsung Display

Samsungs video om kvalitetskontrol

http://www.youtube.com/watch?v=6s4uqr1serU

Mere til historien

Samsung vil ikke afsløre Galaxy S8 ved Mobile World Congress, forlyder det. Hvilket ellers har været tilfældet med forgængerne Galaxy S5, Galaxy S6 og sidste års model Galaxy S7. Præsentationen sker ved en særskilt event senere på foråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer