Galaxy S8 Unpacked event holdes i marts

3

RYGTE: Samsung vil afsløre Galaxy S8 i slutningen af marts, fortæller de seneste rygter.

Samsung Galaxy S8 teaser (Kilde: Pocketnow)
Samsung Galaxy S8 teaser (Kilde: Pocketnow.com)

Vi kommer tættere og tættere på et af årets absolutte højdepunkter – nemlig Mobile World Congress (MWC). Det betyder også, at der er flere og flere rygter at forholde sig til. En af dem der er virkelig mange rygter om er Samsung Galaxy S8.

 – Samsung Galaxy S8 – flere billeder er dukket op

Der har været mange rygter om, at Samsung igen i år ville offentliggøre flagskibet i forbindelse med MWC, men der har også været rygter om det modsatte.

Nogle af de seneste omkring offentliggørelsen har gået på marts måned, hvilket de nyeste rygter stemmer overens med. Datoen rygtes nemlig, at blive onsdag den 29. marts 2017. Det skriver Pocketnow.com.

Samme rygter mener også at vide, at telefonen vil få salgsstart de første steder i uge 17 (17.-23. april 2017). Disse rygter stemmer også overens med en tidligere salgsstartdato, der har været nævnt som 18. april.

Samsung Galaxy S8 kommer til salg i april

Telefonen vil formentlig være med Samsung i lommen til MWC, hvor de vil vise den frem for operatører og indkøbere m.fl.

Samsung Galaxy S8 rygtes desuden, at få en pris på 849 dollars uden moms, told og afgifter.

Der er dog tale om rygter og spekulationer. Derfor er intet endnu sikkert. Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring hverken eventen eller telefonen.

Mere til historien

Samsung har netop udsendt en applikation i Apples App Store, der gør Gear S2, Gear S3 og Gear Fit understøttes på iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer