Galaxy S8 kommer til salg i april

0

RYGTE: Der florerer netop nu en masse rygter om Samsung Galaxy S8. Nu er en specifik dato for salgsstarten fremme. Se den her.

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Vi har tidligere skrevet, at Samsung måske først ville offentliggøre Galaxy S8 i april og ikke til Mobile World Congress, som de har gjort med forgængerne. Samsung har endnu ikke meldt noget ud. Men rygterne går nu på, at Galaxy S8 lander i butikkerne i midten af april.

 – Samsung klar med Galaxy A5 og Galaxy A3 (2017)

Det er den sydkoreanske avis Naver, som oplyser Samsung Galaxy S8 lander i butikkerne tirsdag den 18. april 2017. Denne dag er global salgsstart, ifølge Naver.

Holder rygterne vand med en salgsstart i april, så kan offentliggørelsen også stadigvæk være i april. Dette er dog endnu uvist.

 – Viser dette billede mon Samsung Galaxy S8?

Ifølge oplysningerne, som Naver er i besiddelse af, så vil lanceringen af Galaxy S8 ske mindst to uger før salgsstarten. Lanceringen af Galaxy S8 skulle angiveligt være rykket for, at få mere tid og dermed forhindre en ny ”Note 7”-katastrofe.

Samsung har ikke kommenteret på de mange rygter om Galaxy S8 og ej heller meldt noget officielt ud endnu.

Mere til historien

Galaxy S8 ventes, at komme med Samsungs bud på en virtuel assistent, som har navnet ”Bixby”. Denne er bygget op omkring kunstig intelligens. ”Bixby” er et resultat af Samsungs opkøb af ”assistenten Viv”, der er udviklet af skaberne bag Siri.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer