Viser dette billede mon Samsung Galaxy S8?

1

RYGTE: Et billede, som formodes at være Samsung Galaxy S8 er lækket på internettet. Se billedet her og vurder om du tror det er Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)
Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Der var engang, hvor producenterne kunne holde produkterne hemmelige indtil præsentationen. Det er efterhånden meget længe siden. Billeder og specifikationer lækkes i ét væk. Dog er det altid spændende når en producent kan overraske til en præsentation.

 – Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

Samsung ventes, at præsenterer Galaxy S8 i starten af året. Og nu er det første billede af enheden angiveligt lækket. Det er hjemmesiden Slashleaks, som har spottet billedet af telefonen. Billedet stammer fra en bruger på det kinesiske sociale medie Weibo.

 – Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)
Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Er billedet ægte, så sker der noget med designet på Galaxy S8. Væk ryger ”home-knappen” og de andre ”knapper” på fronten. Der har også gået rygter om, at disse ville blive rykket om på bagsiden, så skærmen kunne blive endnu større.

Dermed er forsiden af telefonen også nærmest kun skærm. Samsungs logo er rykket ned i bunden.

Skærmen er også en kurvet skærm på billedet. Det er dog stadig uvist om de rygter om, at Samsung kun ville komme med en ”Edge”-variant og eventuelt en Galaxy S8 Plus holder stik.

Samsung måske på vej med Galaxy S8 Plus

Samsung har ikke kommenteret på billedet. Det er derfor uvist om det er ægte eller ej.

Der er desuden ingen indikationer på, hvornår Samsung vil offentliggøre en Galaxy S8. Først lød det til, at være under Mobile World Congress 2017, men de seneste oplysninger har gået på en præsentation i april måned.

 – Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Mere til historien

Samsung startede året ud med, at lancerer to nye smartphones til det danske marked. Nemlig Galaxy A3 og Galaxy A5 i 2017-varianter. Du kan læse om de to nye modeller her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer