Viser dette billede mon Samsung Galaxy S8?

RYGTE: Et billede, som formodes at være Samsung Galaxy S8 er lækket på internettet. Se billedet her og vurder om du tror det er Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Der var engang, hvor producenterne kunne holde produkterne hemmelige indtil præsentationen. Det er efterhånden meget længe siden. Billeder og specifikationer lækkes i ét væk. Dog er det altid spændende når en producent kan overraske til en præsentation.

 - Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant

Samsung ventes, at præsenterer Galaxy S8 i starten af året. Og nu er det første billede af enheden angiveligt lækket. Det er hjemmesiden Slashleaks, som har spottet billedet af telefonen. Billedet stammer fra en bruger på det kinesiske sociale medie Weibo.

 - Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Samsung Galaxy S8 lækket på billede (Kilde: Slashleaks.com)

Er billedet ægte, så sker der noget med designet på Galaxy S8. Væk ryger ”home-knappen” og de andre ”knapper” på fronten. Der har også gået rygter om, at disse ville blive rykket om på bagsiden, så skærmen kunne blive endnu større.

Dermed er forsiden af telefonen også nærmest kun skærm. Samsungs logo er rykket ned i bunden.

Skærmen er også en kurvet skærm på billedet. Det er dog stadig uvist om de rygter om, at Samsung kun ville komme med en ”Edge”-variant og eventuelt en Galaxy S8 Plus holder stik.

- Samsung måske på vej med Galaxy S8 Plus

Samsung har ikke kommenteret på billedet. Det er derfor uvist om det er ægte eller ej.

Der er desuden ingen indikationer på, hvornår Samsung vil offentliggøre en Galaxy S8. Først lød det til, at være under Mobile World Congress 2017, men de seneste oplysninger har gået på en præsentation i april måned.

 - Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Mere til historien

Samsung startede året ud med, at lancerer to nye smartphones til det danske marked. Nemlig Galaxy A3 og Galaxy A5 i 2017-varianter. Du kan læse om de to nye modeller her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram