Samsung Gear-smartwatches understøttes nu på iPhone

0

Gear S2, S3 og Gear Fit understøttes nu på iPhone. Softwaren kan nu hentes i App Store.

Samsung Gear S2
Gear S2, S3 og Gear Fit 2 understøttes nu på iOS (Foto: Samsung)

Samsung har, endelig, udsendt de længe ventede iOS-apps, der gør det muligt, at benytte Samsungs bærbare enheder på iPhone .

Lørdag den 7. januar lå applikationerne Samsung Gear S og Samsung Gear Fit klar til download i App Store. Det giver understøttelse af Samsung Gear Fit 2, Gear S2 og det nyeste smartwatch Gear S3, i Apples univers.

Samsungs wearables var i begyndelsen kun tilgængelig på Samsungs egne telefoner. Senere fulgte bred understøttelse af telefoner fra konkurrenterne, og nu kan enhederne altså betjenes uden for Android-platformen.

Fra app’en Gear S kan brugerne downloade og installere apps på Gear S2 og S3, får notifikationer fra telefonen på uret samt synkronisere sundheds og fitnessdata med S Health.

Gear Fit applikationen understøtter kun notifikationer samt synkronisering af sundhedsdata mellem ur og telefon.

På iPhone er S Health integreret direkte i hovedapplikationen, og skal således ikke hentes som en selvstændig app. Efter installationen af iOS-versionen kunne jeg konstatere, at mine S Health data fra Android, ikke fulgte med over på iPhone. Efter aktivering af automatisk synkronisering blev dette dog løst.

Blandt andre Samsung-nyheder kan nævnes, at de første ejere af Galaxy S7 nu modtager opdateringen til Android 7.0 Nougat. Aktuelt er opdateringen ikke tilgængelig til enheder i Danmark.

I sidste uge præsenterede Samsung i øvrigt to nye midrange-produkter, Galaxy A3 og A5 (2017), der er et spin-off af Galaxy S7-serien. De nye A-produkter kommer på markedet med Android 6. Marshmallow.

Mere til historien

Apple Watch er kun understøttet på iOS og ikke Android mens fitness-trackere fra Fitbit understøttes over begge platforme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer