Samsung Gear-smartwatches understøttes nu på iPhone

Gear S2, S3 og Gear Fit understøttes nu på iPhone. Softwaren kan nu hentes i App Store.

Samsung Gear S2

Gear S2, S3 og Gear Fit 2 understøttes nu på iOS (Foto: Samsung)

Samsung har, endelig, udsendt de længe ventede iOS-apps, der gør det muligt, at benytte Samsungs bærbare enheder på iPhone .

Lørdag den 7. januar lå applikationerne Samsung Gear S og Samsung Gear Fit klar til download i App Store. Det giver understøttelse af Samsung Gear Fit 2, Gear S2 og det nyeste smartwatch Gear S3, i Apples univers.

Samsungs wearables var i begyndelsen kun tilgængelig på Samsungs egne telefoner. Senere fulgte bred understøttelse af telefoner fra konkurrenterne, og nu kan enhederne altså betjenes uden for Android-platformen.

Fra app’en Gear S kan brugerne downloade og installere apps på Gear S2 og S3, får notifikationer fra telefonen på uret samt synkronisere sundheds og fitnessdata med S Health.

Gear Fit applikationen understøtter kun notifikationer samt synkronisering af sundhedsdata mellem ur og telefon.

På iPhone er S Health integreret direkte i hovedapplikationen, og skal således ikke hentes som en selvstændig app. Efter installationen af iOS-versionen kunne jeg konstatere, at mine S Health data fra Android, ikke fulgte med over på iPhone. Efter aktivering af automatisk synkronisering blev dette dog løst.

Blandt andre Samsung-nyheder kan nævnes, at de første ejere af Galaxy S7 nu modtager opdateringen til Android 7.0 Nougat. Aktuelt er opdateringen ikke tilgængelig til enheder i Danmark.

I sidste uge præsenterede Samsung i øvrigt to nye midrange-produkter, Galaxy A3 og A5 (2017), der er et spin-off af Galaxy S7-serien. De nye A-produkter kommer på markedet med Android 6. Marshmallow.

Mere til historien

Apple Watch er kun understøttet på iOS og ikke Android mens fitness-trackere fra Fitbit understøttes over begge platforme.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram