Samsung Gear-smartwatches understøttes nu på iPhone

Gear S2, S3 og Gear Fit understøttes nu på iPhone. Softwaren kan nu hentes i App Store.

Samsung Gear S2

Gear S2, S3 og Gear Fit 2 understøttes nu på iOS (Foto: Samsung)

Samsung har, endelig, udsendt de længe ventede iOS-apps, der gør det muligt, at benytte Samsungs bærbare enheder på iPhone .

Lørdag den 7. januar lå applikationerne Samsung Gear S og Samsung Gear Fit klar til download i App Store. Det giver understøttelse af Samsung Gear Fit 2, Gear S2 og det nyeste smartwatch Gear S3, i Apples univers.

Samsungs wearables var i begyndelsen kun tilgængelig på Samsungs egne telefoner. Senere fulgte bred understøttelse af telefoner fra konkurrenterne, og nu kan enhederne altså betjenes uden for Android-platformen.

Fra app’en Gear S kan brugerne downloade og installere apps på Gear S2 og S3, får notifikationer fra telefonen på uret samt synkronisere sundheds og fitnessdata med S Health.

Gear Fit applikationen understøtter kun notifikationer samt synkronisering af sundhedsdata mellem ur og telefon.

På iPhone er S Health integreret direkte i hovedapplikationen, og skal således ikke hentes som en selvstændig app. Efter installationen af iOS-versionen kunne jeg konstatere, at mine S Health data fra Android, ikke fulgte med over på iPhone. Efter aktivering af automatisk synkronisering blev dette dog løst.

Blandt andre Samsung-nyheder kan nævnes, at de første ejere af Galaxy S7 nu modtager opdateringen til Android 7.0 Nougat. Aktuelt er opdateringen ikke tilgængelig til enheder i Danmark.

I sidste uge præsenterede Samsung i øvrigt to nye midrange-produkter, Galaxy A3 og A5 (2017), der er et spin-off af Galaxy S7-serien. De nye A-produkter kommer på markedet med Android 6. Marshmallow.

Mere til historien

Apple Watch er kun understøttet på iOS og ikke Android mens fitness-trackere fra Fitbit understøttes over begge platforme.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram