De første Galaxy S7-ejere får nu Android 7.0 Nougat

12

Android 7.0 Nougat opdateringen er nu på vej til de første Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ejere.

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge får nu så småt Android 7.0 Nougat opdateringen (Kilde: SamMobile.com)
Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge får nu så småt Android 7.0 Nougat opdateringen (Kilde: SamMobile.com)

Nu ser det ud til, at ventetiden snart er ovre, hvis du har en Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge og bare venter på Android 7.0 Nougat. Vi skrev tidligere på ugen, at opdateringen var ved at nærme sig Samsungs topmodeller.

Betaversionerne har været ude i måneder til Samsungs 2016-topmodeller. Men nu skulle den endelige udgave være klar.

LÆS OGSÅ: Samsung udskyder Note 7-forklaring

Det er i første omgang kun et mindre antal Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge-ejere, som har modtaget opdateringen, der har build-nummer G935FXXU1DPLR, det oplyser SamMobile.

Formentlig er der tale om en ”test”, så Samsung kan sikre sig at den ikke indeholder fejl inden den helt store udrulning til alle brugere startes. Opdateringen indeholder desuden de seneste sikkerhedsrettelser fra Google.

Den model der vises billeder af er den globale variant af Galaxy S7/S7 Edge, som også er den der sælges herhjemme. Derfor er der håb om, at den store udrulning venter lige om hjørnet.

Hvornår opdateringen præcis rammer de danske enheder er uvis. Indtil da kan Samsung Danmark glæde sig over, at brugerne på MereMobil.dk valgte Galaxy S7 Edge, som “Årets Mobil 2016”.

Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016

Mere til historien

Samsung har tidligere denne uge lanceret 2017-modellerne i deres A-serie. Og i Danmark får vi Galaxy A5 (2017) og Galaxy A3 (2017) til salg allerede i starten af februar. Du kan læse mere om de nye modeller her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer