Android 7.1 Nougat nærmer sig Galaxy S7 og S7 Edge

Ventetiden har været lang. Meget lang. Men nu ser det ud til, at Android 7 Nougat snart er klar til Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsungs topmodeller for 2016, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, har endnu ikke fået opdateringen til Android 7 Nougat. Nogle andre producenter har ellers efterhånden udsendt opdateringen af den nyeste Android-opdatering til deres topmodeller.

 - Android 7.1 Nougat udruller fra næste uge

Skal man tro de seneste rygter, så ser det ud til opdateringen frigives i løbet af januar måned. Det skriver BGR.com. Det skulle desuden ikke blot være Android 7.0 Nougat, men Android 7.1.1 Nougat, som er på vej til Samsungs topmodeller.

Oplysningerne kommer fra Samsung, der har meldt ud til betatesterne, at de gør deres bedste for at udrulle den officielle version i januar.

- “We would do our best to distribute the official version in January, as soon as possible,” har Samsung skrevet i beskeden til de mange betatestere.

De oplyste desuden i samme mail, at betaprogrammet ville blive afsluttet, og der ikke udsendes flere betaversioner før den endelig officielle version udsendes.

 - Android 7.1 Nougat - her er nyhederne

Samsung har generelt ikke meldt noget ud vedrørende deres Android 7 Nougat opdateringsplaner. Men ifølge Gottabemobile ventes det, at både Galaxy S6-serien og Galaxy A-serien vil få opdateringen i første omgang, samt nogle af de kraftigste tablets.

Hvornår opdateringen rammer de danske Galaxy S7’ere er uvist.

Mere til historien

Læserne på MereMobil.dk har netop kåret "Årets Mobil 2016". Og vinderen blev Galaxy S7 Edge. Dermed følger den flot op på sidste års "Årets Mobil 2015", hvor det også var Samsung der løb med sejren. I 2015 var det med Galaxy S6 Edge. At Edge-versionerne er mere populære end de "almindelige" gør måske S8 kun kommer i Edge-version.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram