Android 7.1 Nougat nærmer sig Galaxy S7 og S7 Edge

13

Ventetiden har været lang. Meget lang. Men nu ser det ud til, at Android 7 Nougat snart er klar til Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Samsungs topmodeller for 2016, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, har endnu ikke fået opdateringen til Android 7 Nougat. Nogle andre producenter har ellers efterhånden udsendt opdateringen af den nyeste Android-opdatering til deres topmodeller.

 – Android 7.1 Nougat udruller fra næste uge

Skal man tro de seneste rygter, så ser det ud til opdateringen frigives i løbet af januar måned. Det skriver BGR.com. Det skulle desuden ikke blot være Android 7.0 Nougat, men Android 7.1.1 Nougat, som er på vej til Samsungs topmodeller.

Oplysningerne kommer fra Samsung, der har meldt ud til betatesterne, at de gør deres bedste for at udrulle den officielle version i januar.

– “We would do our best to distribute the official version in January, as soon as possible,” har Samsung skrevet i beskeden til de mange betatestere.

De oplyste desuden i samme mail, at betaprogrammet ville blive afsluttet, og der ikke udsendes flere betaversioner før den endelig officielle version udsendes.

 – Android 7.1 Nougat – her er nyhederne

Samsung har generelt ikke meldt noget ud vedrørende deres Android 7 Nougat opdateringsplaner. Men ifølge Gottabemobile ventes det, at både Galaxy S6-serien og Galaxy A-serien vil få opdateringen i første omgang, samt nogle af de kraftigste tablets.

Hvornår opdateringen rammer de danske Galaxy S7’ere er uvist.

Mere til historien

Læserne på MereMobil.dk har netop kåret “Årets Mobil 2016”. Og vinderen blev Galaxy S7 Edge. Dermed følger den flot op på sidste års “Årets Mobil 2015”, hvor det også var Samsung der løb med sejren. I 2015 var det med Galaxy S6 Edge. At Edge-versionerne er mere populære end de “almindelige” gør måske S8 kun kommer i Edge-version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer