Android 7.1 Nougat udrulles fra næste uge

2

Skal man tro teleselskabet Vodafone, så vil Google starte udrulningen af den seneste udgave af Android Nougat i næste uge.

Android 7.0 Nougat - statuen foran GooglePlex
Android 7.0 Nougat – statuen foran GooglePlex

Der er rigtigt mange smartphone-producenter, som endnu ikke har udsendt Android 7.0 Nougat til deres enheder, før Google i forbindelse med Pixel-lanceringen var klar med Android 7.1 Nougat.

Det har dog længe været uvist, hvornår Android 7.1 Nougat ramte andre enheder foruden Pixel-telefonerne. Men nu forlyder det altså, at udrulningen vil starte i næste uge. Hvis man skal tro den australske afdeling af teleselskabet Vodafone. Det skriver Pocketnow.com.

 – Android 7.1 Nougat – her er nyhederne

Ifølge teleselskabets hjemmeside, så vil udrulningen altså starte mandag den 6. december 2016 og være den absolut seneste version – nemlig Android 7.1.1 Nougat.

Vodafone oplyser også, hvor lang tid en opdatering tager at udsende. De skriver, at kun 10.000 telefoner vil modtage opdateringen i løbet af de første tre dage. Og forløber alt planmæssigt, så vil 10 procent af telefonerne modtage opdateringen i de næste 10 dage. På 14. dagen er opdateringen tilgængelig for alle.

Opdateringen er i første omgang til Nexus 6P, det er uvist om den også er klar til Nexus 5X i samme omgang.

 – TEST: Pixel XL – nu er Android blevet voksen

Hvornår får andre telefoner Android 7.1 Nougat?

Mange ejere af en Android-telefon vil formentlig sidde med spørgsmålet om, hvornår deres telefon får opdateringen. Og det er der ikke noget klart svar på. Ofte er producenterne hemmelighedsfulde og meget lidt meddelsomme, når det kommer til tidsfrister vedrørende softwareopdateringer. Grunden til dette er, at de ofte ikke kan overholdes og ændres flere gange.

Det varierer ikke alene fra Android-producent, men også generelt fra de enkelte modeller.

 – Prøv selv Android 7.0 Nougat på Sony Xperia X

Der kan også være producenter, som nu dropper at udrulle Android 7.0 Nougat, men i stedet går til Android 7.1 Nougat.

Både Motorola og LG har frigivet opdateringer til nogle af deres enheder, mens HTC skulle være på vej inden længe. Sony og Samsung betatester lige nu deres software.

Mere til historien

Den nye topmodel fra Huawei, Mate 9 Pro, kommer med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken. Du kan læse mere om topmodellen her, samt læse vores dybdegående anmeldelse af det nye flagskib her.

Læs også:
Billige Android-telefoner overvåger dit privatliv

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer