Her er Samsungs planer for Android 7.0 Nougat opdateringer

19

Samsung lover nu, officielt, Android 7.0 Nougat til en række produkter i første halvår af 2017 – se hvilke her.

Samsung - Android 7.0 Nougat
Samsung – Android 7.0 Nougat

I en pressemeddelelse, melder Samsung nu klart ud, hvilke produkter der skal opdateres til Android 7.0 og hvornår.

Inden udgangen af dette halvår, vil Samsung udsende opdateringen til følgende telefoner:

  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 Edge
  • Galaxy S6 Edge Plus
  • Galaxy Note 5
  • Galaxy Tab A with S Pen
  • Galaxy Tab S2 (LTE unlock)
  • Galaxy A3
  • Galaxy A8

Det er værd at bemærke at Samsung ikke har nævnt Galaxy A5 på overnævnte liste, trods både den mindre A3 og større A8 er nævnt. Der kan være tale om en fejl. Vi er heller ikke blevet oplyst hvilket sikkerhedsniveau, der følger med opdateringerne når de lander. Det formodes dog at Samsung medbringer den seneste fra opdatering til opdatering.

Det får du med opdateringen

Samsung Performance mode
Samsung Performance mode

Med opdateringen til Android 7.0 Nougat følger en række nyheder. Blandt andet introducerer Samsung en ”pop-up” funktion, der betyder, at du kan have op til fem applikationer kørende på skærmen på én gang. Faktisk kan man sammen med multi-vindue funktionen, der er bygget ind i Android 7.0 køre op mod syv apps samtidig, forklarer Samsung i pressemeddelelsen.

– Sony Xperia Z5-serie opdateres til 7.0 Nougat

En anden nyhed er ”Performance mode”. Den nye funktion giver brugeren mulighed for at styre batteriforbrug og ydelse, således det bedre stemmer overens med den arbejdsopgave telefonen står over for. I alt er der fire modes at vælge imellem. Performance mode, Optimize mode, Entertainment mode og High Performance mode.

Sidst men ikke mindst har Samsung lanceret en ny applikation kaldet Samsung Pass. Den nye app kan lagre alle din adgangskoder til applikationer og hjemmesider. Således lover Samsung, at gøre det lettere at logge ind på forskellige tjenester – alt sammen med dit personlige fingeraftryk, selvfølgelig.

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Ud over overnævnte nyheder så byder opdateringen selvfølgelig også på en række andre funktioner der er indbygget i Android 7.0 Nougat. Blandt andet kan du ved at holde på en app-ikon, få en række genveje til funktioner i den valgte app.

Mere til historien

I samme pressemeddelelse fortæller Samsung også, at de officielt er begyndt at udbrede opdateringen til Galaxy S7 og S7 Edge. Den officielle start gik tirsdag den 17. januar. Samsung forventer at de fleste har fået opdateringen inden for få uger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer