Sony Xperia Z5-serie opdateres til 7.0 Nougat

Sony ruller nu næste vifte af opdateringer med Android 7.0 Nougat ud. Turen er kommet til Xperia Z5 og Z5 Premium.

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Mange Xperia Z5 og Z5 Premium ejere sad formegentligt med blikket stramt rettet mod deres notifikationsområde mellem julen og nytåret. Grunden var, at Sony tidligere i 2016 havde lovet Android 7.0 Nougat til deres enheder. Vel at bemærke inden året var omme – men det skete ikke.

Men den der venter, får som oftest også som lovet. Derfor kan vi nu berette, at de første Xperia Z5 og Z5 Premium ejere i disse dage modtager deres eksemplar af Googles herligheder, det skriver Xperiablog.net.

Her er Android N – se alle nyhederne

Softwareversionen hedder 32.3.A.0.372 og fylder hele 1.2 GB, så vi anbefaler selvfølgelig at downloade opdateringen via en Wi-Fi forbindelse. Sammen med opdateringen til Android 7.0 Nougat, følger også den seneste version af Googles sikkerhedspatch fra december.

Flere enheder følger

Sony er de seneste år blevet kendt for, at være på forkant med de nyeste Android versioner til deres produkter. Det betyder at produkter som Xperia Z3+, som er tilbage fra maj 2015, også snart kan se frem til smagen af Nougat. Det samme gælder for Xperia Z4 Tablet og Z5 Compact, som ikke er med i denne omgang, men er den næste i rækken til at få.

De seneste enheder fra Sony, der forventes at modtage opdateringen, bliver Xperia XA og XA Ultra.

Allerede nu arbejder Sony på Android 7.1.1 Nougat til deres topmodel Xperia X. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med opdateringen, kan du hente Sony Concept Installer fra Google Play.

Nougat udvider sit territorium

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Sony Xperia Z5 skærmbillede (Foto: Xperiablog.net)

Med Sony på vej med endnu et hold enheder til at modtage Android 7.x Nougat, ser det ud til at softwareversionen vinder ind på markedet. De seneste tal viste ellers en mager markedsandel til Nougat, med blot 0,7 procent tilstedeværelse.

HTC er også på vej til at udbrede Nougat, blandt andet til deres topmodeller HTC 10 og One M9. De kommende uger får disse to modeller deres smag af softwareversionen.

OnePlus har allerede sendt Nougat ud til deres topmodeller 3 og 3T. Det skete tilbage i december måned, med nød og næppe, inde årsskiftet – som lovet.

Samsung og LG har også sendt deres første bølge afsted, og snarligt får de første Huawei produkter samme tur. Altså er Nougat på vej til at blive godt udbredt blandt de mange producenter af Android.

Mere til historien

Hvis du er træt af at vente på producenternes tilpasning af Android, så kan du hoppe på ”Google-vognen”. Med Googles Nexus-serie har man tidligere haft først til mølle princippet, når det gælder opdateringer. Stafetten er nu givet videre til Googles Pixel produkter.

Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
iOS 16.5 kommer i næste uge

BEKRÆFTET: Apple oplyser, at de vil frigive iOS 16.5 opdateringen i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram