Sony Xperia Z5-serie opdateres til 7.0 Nougat

Sony ruller nu næste vifte af opdateringer med Android 7.0 Nougat ud. Turen er kommet til Xperia Z5 og Z5 Premium.

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Mange Xperia Z5 og Z5 Premium ejere sad formegentligt med blikket stramt rettet mod deres notifikationsområde mellem julen og nytåret. Grunden var, at Sony tidligere i 2016 havde lovet Android 7.0 Nougat til deres enheder. Vel at bemærke inden året var omme – men det skete ikke.

Men den der venter, får som oftest også som lovet. Derfor kan vi nu berette, at de første Xperia Z5 og Z5 Premium ejere i disse dage modtager deres eksemplar af Googles herligheder, det skriver Xperiablog.net.

Her er Android N – se alle nyhederne

Softwareversionen hedder 32.3.A.0.372 og fylder hele 1.2 GB, så vi anbefaler selvfølgelig at downloade opdateringen via en Wi-Fi forbindelse. Sammen med opdateringen til Android 7.0 Nougat, følger også den seneste version af Googles sikkerhedspatch fra december.

Flere enheder følger

Sony er de seneste år blevet kendt for, at være på forkant med de nyeste Android versioner til deres produkter. Det betyder at produkter som Xperia Z3+, som er tilbage fra maj 2015, også snart kan se frem til smagen af Nougat. Det samme gælder for Xperia Z4 Tablet og Z5 Compact, som ikke er med i denne omgang, men er den næste i rækken til at få.

De seneste enheder fra Sony, der forventes at modtage opdateringen, bliver Xperia XA og XA Ultra.

Allerede nu arbejder Sony på Android 7.1.1 Nougat til deres topmodel Xperia X. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med opdateringen, kan du hente Sony Concept Installer fra Google Play.

Nougat udvider sit territorium

Sony Xperia Z5 Nougat opdatering

Sony Xperia Z5 skærmbillede (Foto: Xperiablog.net)

Med Sony på vej med endnu et hold enheder til at modtage Android 7.x Nougat, ser det ud til at softwareversionen vinder ind på markedet. De seneste tal viste ellers en mager markedsandel til Nougat, med blot 0,7 procent tilstedeværelse.

HTC er også på vej til at udbrede Nougat, blandt andet til deres topmodeller HTC 10 og One M9. De kommende uger får disse to modeller deres smag af softwareversionen.

OnePlus har allerede sendt Nougat ud til deres topmodeller 3 og 3T. Det skete tilbage i december måned, med nød og næppe, inde årsskiftet – som lovet.

Samsung og LG har også sendt deres første bølge afsted, og snarligt får de første Huawei produkter samme tur. Altså er Nougat på vej til at blive godt udbredt blandt de mange producenter af Android.

Mere til historien

Hvis du er træt af at vente på producenternes tilpasning af Android, så kan du hoppe på ”Google-vognen”. Med Googles Nexus-serie har man tidligere haft først til mølle princippet, når det gælder opdateringer. Stafetten er nu givet videre til Googles Pixel produkter.

Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram