Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

Kun med nød og næppe nåede Android 7.0 Nougat ud til OnePlus 3 og 3T i 2016, som OnePlus havde lovet.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Mobilproducenten OnePlus lovede i oktober, at deres topmodeller fra 2016, altså OnePlus 3 og OnePlus 3T, begge ville få Android 7.0 Nougat inden årets udgang. Og det var ved at knibe for OnePlus at efterleve dette. Men grundlæggeren Carl Pei kunne den 31. december 2016 oplyse på Twitter, at udrulningen af opdateringen så småt var startet.

 - OnePlus 3T - en OnePlus 3 med bedre hardware

Præcis som de øvrige Android-producenter, så sker udrulningen af Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 og OnePlus 3T også gradvist. Derfor er det ikke alle enheder, som endnu har modtaget opdateringen. Den store udrulning forventes, at ske i denne uge.

Den nye softwareversion hedder Oxygen OS 4.0, men er altså bygget på Android 7.0 og de forbedringer, som der er i denne.

Så OnePlus 3 og 3T-ejere kan også se frem til de mange nyheder, som følger med Android 7.0 Nougat. Det inkluderer blandt andet det nye notifikationsdesign, nye indstillingsmenuer, strammere strømstyring, splitscreen-funktioner samt skalerbar interface.

Foruden Googles mange nyheder, så inkluderer OnePlus også deres egne, nye funktioner som nye ikoner i statusbjælken, quick-launch til tredjeparts apps samt flere indstillingsmuligheder for ’Shelf’-interfacet. Dertil kommer en stribe fejlrettelser til bl.a. Android Pay og en højere grad af stabilitet samt højere ydelse.

 - OnePlus 3T nu til salg i Europa - og Danmark

Du kan læse om samtlige nyheder i Android 7.0 til OnePlus 3 på selskabets hjemmeside.

Mere til historien

Der har længe svirret rygter om, at OnePlus ikke vil lancere en OnePlus 4, men i stedet gå direkte til en OnePlus 5. Læs mere om det her.

Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram