Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

2

Kun med nød og næppe nåede Android 7.0 Nougat ud til OnePlus 3 og 3T i 2016, som OnePlus havde lovet.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Mobilproducenten OnePlus lovede i oktober, at deres topmodeller fra 2016, altså OnePlus 3 og OnePlus 3T, begge ville få Android 7.0 Nougat inden årets udgang. Og det var ved at knibe for OnePlus at efterleve dette. Men grundlæggeren Carl Pei kunne den 31. december 2016 oplyse på Twitter, at udrulningen af opdateringen så småt var startet.

 – OnePlus 3T – en OnePlus 3 med bedre hardware

Præcis som de øvrige Android-producenter, så sker udrulningen af Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 og OnePlus 3T også gradvist. Derfor er det ikke alle enheder, som endnu har modtaget opdateringen. Den store udrulning forventes, at ske i denne uge.

Den nye softwareversion hedder Oxygen OS 4.0, men er altså bygget på Android 7.0 og de forbedringer, som der er i denne.

Så OnePlus 3 og 3T-ejere kan også se frem til de mange nyheder, som følger med Android 7.0 Nougat. Det inkluderer blandt andet det nye notifikationsdesign, nye indstillingsmenuer, strammere strømstyring, splitscreen-funktioner samt skalerbar interface.

Foruden Googles mange nyheder, så inkluderer OnePlus også deres egne, nye funktioner som nye ikoner i statusbjælken, quick-launch til tredjeparts apps samt flere indstillingsmuligheder for ’Shelf’-interfacet. Dertil kommer en stribe fejlrettelser til bl.a. Android Pay og en højere grad af stabilitet samt højere ydelse.

 – OnePlus 3T nu til salg i Europa – og Danmark

Du kan læse om samtlige nyheder i Android 7.0 til OnePlus 3 på selskabets hjemmeside.

Mere til historien

Der har længe svirret rygter om, at OnePlus ikke vil lancere en OnePlus 4, men i stedet gå direkte til en OnePlus 5. Læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer