OnePlus 3T – en OnePlus 3 med bedre hardware

OnePlus 3 er en rigtig value-for-money telefon, men nu kommer 3T med endnu bedre hardware.

One Plus 3 (Foto: OnePlus)

One Plus 3 (Foto: OnePlus)

OnePlus 3 har fundet en lille niche i smartphonemarkedet ved at tilbyde næsten high-end specifikationer til nærmest halv pris. Ofte får man et af de hurtigste Snapdragon chipsæts, masser af RAM og en række tekniske finurligheder pakket ind bag en skærm over 5 tommer.

 – OnePlus stopper OxygenOS og satser nyt

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men man får dog ikke en prangende skærm med høj opløsning, men må nøjes med Full HD 1080p. Det er dog også fint for de fleste i hverdagen, og det er en nem måde at spare mange penge på, både for forbrugeren og producenten.

Nu kommer OnePlus med en hurtigere version af deres model 3, kaldet 3T. 3T har nu en Snapdragon 821, i stedet for 820, og dermed en lille smule hurtigere fra 2,15 GHz til 2,35 GHz. Det er stadig 6 GB RAM, 64 GB hukommelse, samme 5,5 tommer AMOLED skærm, og selve chassis og ydre er det samme, som på OnePlus 3.

 – OnePlus 3 endelig officiel – alt om den nye topmodel

Batteriet har dog fået et 13 procents løft fra 3.000mAh til 3.400mAh, så man bør kunne holde strøm en hel dag. Stadig med hurtigladning, så man kan lade næsten fuldt op på en halv time.

Kamera er vigtigste opdatering

Den vigtigste forbedring er måske nok kameraet, der stadig er 16 megapixels med optisk billedestabilisering, men det nuværende har fået en del kritik. Derfor er der i 3T kommet en forbedret sensor, ligesom den ydre linse er lavet i safirglas, som dels er meget klart, men også meget holdbart.

 – OnePlus stopper OxygenOS og satser nyt

Frontkameraet vokser fra 8 megapixels til hele 16 megapixels, så kan man kan tage selfies i høj opløsning.

Prisen i Danmark bliver 3.299 kroner og OnePlus 3T kan købes online fra 28. november. Den originale OnePlus 3 koster stadig 2.999 kroner. I USA kan de dog købe OnePlus 3T allerede den 22. november, mens vi i Europa altså skal vente lidt længere.

Mere til historien

Prisforskellen på OnePlus 3 og OnePlus 3T i resten af Europa er på 70 pund eller euro, afhængigt at landet, hvilket svarer til omkring 525 kroner. Så at vi i Danmark slipper med 300 kroner må siges at være rigtig positivt. I USA skal de kun give 40 dollars ekstra, hvilket er under 300 kroner.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram