Android 7.0 Nougat på vej til HTC 10 og HTC One M9

0

Ulåste HTC 10 og HTC One M9 enheder i Europa vil inden for de næste to uger modtage Android 7.0 Nougat opdateringen.

HTC 10
HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

Udbredelsen af Android 7.0 Nougat skrider stille og roligt frem, det viste den seneste opgørelse fra Google. Og med opdateringen på vej til Samsung Galaxy S7’erne bliver det kun endnu mere.

Men det er ikke kun Samsung, der har noget godt i vente til deres mobilkøbere. Også HTC har inden længe opdateringen klar.

 – De første Galaxy S7-ejere får nu Android 7.0 Nougat

Graham Wheeler, HTC’s Produkt og Service direktør i Europa, Mellemøsten og Afrika, har afsløret i et tweet, at ulåste HTC 10 og HTC One M9 enheder i Europa vil få den længe ventede opdatering inden for de næste to ugers tid. Det skriver GSMArena.com.

HTC arbejder også på, at europæiske operatører med ”låste” enheder vil kunne udrulle softwaren og forhåbentlig indenfor samme tidsramme. Det loves dog ikke.

HTC One M9
HTC One M9 (Foto: MereMobil.dk)

 – HTC måske på vej med Vive-smartphone

Den amerikanske variant af HTC 10 har allerede modtaget opdateringen. Den blev dog holdt tilbage pga. fejl inden den nåede europæiske enheder.

HTC A9 er den næste i rækken, efter HTC 10 og HTC One M9, til at få Android 7.0 Nougat i Europa.

HTC Danmark har endnu ikke bekræftet, at opdateringen af på vej til danske enheder. Men det forventes dog efter Graham Wheelers udmelding.

 – Disse HTC-telefoner får Android 7.0 Nougat

Mere til historien

HTC har i 2017 allerede offentliggjort 3 nye smartphone-modeller. Du kan læse mere om de enkelte modeller på nedenstående links.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer