Det er nu du skal opsige Telmore Play

KORT NYT: Telmore Play indeholder snart ikke Mofibo. Derfor kan du nu opsige dit abonnement også selvom du har en bindingsperiode.

Hvis du har abonnementet Telmore Play, og er utilfreds med de seneste ændringer, som vi beskrev onsdag, så er det nu du skal tage action.

Bogtjenesten Mofibo har ikke længere ønsket at være en del af Telmore Play, og Telmore har i stedet indgået en aftale med Bookmate. Når der indføres en ændring i et abonnement, som grundlæggende ændrer de vilkår du har sagt ja til ved aftalens indgåelse, kan abonnementet opsiges, også selvom man er i en bindingsperiode.

Telmore ændrer nu Telmore Play

I en mail til kunderne oplyser Telmore, at man skal kontakte kundeservice senest den 15. februar 2017, hvis man ønsker at opsige eller ændre abonnementet.

Telmores kunder kan allerede nu bruge Bookmate, selvom Mofibo først forsvinder fra tjenesten den 1. marts.

Mere til historien

Bookmate blev grundlagt i 2010 og har sit hovedkvarter i London. Mofibo er blevet overtaget af den svenske tjeneste Storytel.

Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Tinderbox i nyt samarbejde

Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram