Telmore justerer Play-abonnementet

Mofibo udgår af Telmore Play, men erstattes. Musiktjenesten er desuden opdateret i forbindelse med en justering af Telmores play-abonnement.

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Et mobilabonnement i dag er flere steder meget mere end blot telefoni, SMS og MMS. Flere og flere tele- og mobilselskaber har forskellige pakker, som giver kunderne meget mere. Og i takt med de mange tilbud, så får kunderne også et større krav til telefoni-delen såvel som underholdningsdelen.

Det betyder også, at teleselskaberne skal være omstillingsparate og fleksible. Derfor har Telmore nu justeret i deres Play-univers. De lavede også en relancering af Telmore Play i efteråret 2016.

 - Telmore relancerer deres Play abonnement

Bogtjenesten Mofibo er ikke længere med i Telmore Play efter svenske Storytel har opkøbt dem. Men det er stadigvæk muligt, at læse e-bøger. Den internationale e-bogstjeneste Bookmate er nemlig blevet en del af universet.

- ”Vi arbejder konstant på at forbedre vores Play-univers, så vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste produkt. Og i forbindelse med at Storytel har overtaget Mofibo, er det blevet besluttet, at de træder ud af vores play-pakke. Det har til gengæld givet os mulighed for at få en stor international e-bogstjeneste med ombord, så vi nu kan tilbyde vores kunder endnu flere titler at vælge imellem,” fortæller administrerende direktør i Telmore, Jens Grønlund.

 - Telmore Play kan starte ny mobilkrig

E-bøgerne har været vigtige for mange af Telmores kunder når de har tilvalgt Play-universet. Derfor har det også været vigtigt, at få en ny mulighed efter Mofibo har trådt ud af Play-pakken.

- ”Vi kan se, at en stor del af Telmores kunder vælger vores Play-univers netop på grund af den lette adgang til tusindvis af bøger. Derfor har det været en højprioriteret opgave at finde den helt rigtige samarbejdspartner, som kan levere netop dette. Og det kan Bookmate,” forklarer Jens Grønlund.

Musikken prioriteres også

Telmore har også givet musikken en opgradering. Telmore Play kunder har nu adgang til mere end 30 millioner musiknumre. Desuden er brugerfladen blevet forbedret forbedret, og lydkvaliteten har fået et skub i den rigtige retning.

Jens Grønlund Nielsen

Jens Grønlund Nielsen, direktør i Telmore fra 24. august 2015.

- ”Vi kan se, at vores kunder er meget begejstrede for de tjenester, som ligger udover den rene telefoni. Og de mange kunder, som har valgt Telmore Play, vil vi gerne gøre noget ekstra for. Derfor har vi investeret i en forbedret musikplatform, og samtidig får vores læseglade kunder også adgang til et større bogudvalg,” siger Jens Grønlund.

Mere end hver fjerde kunde hos Telmore har et abonnement, der indeholder mere end blot telefoni.

Mere til historien

Med Bookmate får du adgang til 16.000 danske bogtitler, hvilket er nogenlunde samme antal du finder på Mofibo. Oveni er der også et meget stort antal internationale titler, inklusive flere end 300.000 engelsksprogede titler. I løbet af foråret forventes det endvidere, at der bliver lanceret et omfattende katalog af lydbøger.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementerne

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram