Telmore justerer Play-abonnementet

Mofibo udgår af Telmore Play, men erstattes. Musiktjenesten er desuden opdateret i forbindelse med en justering af Telmores play-abonnement.

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Et mobilabonnement i dag er flere steder meget mere end blot telefoni, SMS og MMS. Flere og flere tele- og mobilselskaber har forskellige pakker, som giver kunderne meget mere. Og i takt med de mange tilbud, så får kunderne også et større krav til telefoni-delen såvel som underholdningsdelen.

Det betyder også, at teleselskaberne skal være omstillingsparate og fleksible. Derfor har Telmore nu justeret i deres Play-univers. De lavede også en relancering af Telmore Play i efteråret 2016.

 – Telmore relancerer deres Play abonnement

Bogtjenesten Mofibo er ikke længere med i Telmore Play efter svenske Storytel har opkøbt dem. Men det er stadigvæk muligt, at læse e-bøger. Den internationale e-bogstjeneste Bookmate er nemlig blevet en del af universet.

– ”Vi arbejder konstant på at forbedre vores Play-univers, så vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste produkt. Og i forbindelse med at Storytel har overtaget Mofibo, er det blevet besluttet, at de træder ud af vores play-pakke. Det har til gengæld givet os mulighed for at få en stor international e-bogstjeneste med ombord, så vi nu kan tilbyde vores kunder endnu flere titler at vælge imellem,” fortæller administrerende direktør i Telmore, Jens Grønlund.

 – Telmore Play kan starte ny mobilkrig

E-bøgerne har været vigtige for mange af Telmores kunder når de har tilvalgt Play-universet. Derfor har det også været vigtigt, at få en ny mulighed efter Mofibo har trådt ud af Play-pakken.

– ”Vi kan se, at en stor del af Telmores kunder vælger vores Play-univers netop på grund af den lette adgang til tusindvis af bøger. Derfor har det været en højprioriteret opgave at finde den helt rigtige samarbejdspartner, som kan levere netop dette. Og det kan Bookmate,” forklarer Jens Grønlund.

Musikken prioriteres også

Telmore har også givet musikken en opgradering. Telmore Play kunder har nu adgang til mere end 30 millioner musiknumre. Desuden er brugerfladen blevet forbedret forbedret, og lydkvaliteten har fået et skub i den rigtige retning.

Jens Grønlund Nielsen

Jens Grønlund Nielsen, direktør i Telmore fra 24. august 2015.

– ”Vi kan se, at vores kunder er meget begejstrede for de tjenester, som ligger udover den rene telefoni. Og de mange kunder, som har valgt Telmore Play, vil vi gerne gøre noget ekstra for. Derfor har vi investeret i en forbedret musikplatform, og samtidig får vores læseglade kunder også adgang til et større bogudvalg,” siger Jens Grønlund.

Mere end hver fjerde kunde hos Telmore har et abonnement, der indeholder mere end blot telefoni.

Mere til historien

Med Bookmate får du adgang til 16.000 danske bogtitler, hvilket er nogenlunde samme antal du finder på Mofibo. Oveni er der også et meget stort antal internationale titler, inklusive flere end 300.000 engelsksprogede titler. I løbet af foråret forventes det endvidere, at der bliver lanceret et omfattende katalog af lydbøger.

Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Se listen: Disse teleselskaber klages der mest over – er dit på listen?

TOP-10: Så mange klager var der over teleselskaberne i Danmark hos Teleankenævnet.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram