Telmore Play kan starte ny mobilkrig

Det nye produkt hos Telmore, Telmore Play, kan være det, som får en ny mobilkrig til at bryde ud.

Telmore

Indholdstjenesterne i Telmore Play

Siden Telmore lancerede deres nye Telmore Play for cirka 3 uger siden har 10.000 takket ja til det nye tilbud fra lavpris-selskabet. Sådan lyder vurderingen fra senioranalytiker i Sydbank, Morten Imsgard, i Jyllands-Posten.

På de tre ugers tid, som er gået siden Telmore lancerede det nye “Telmore Play”, har de haft held med at få mere end 10.000 nye kunder til. Det skriver Jyllands-Posten, ifølge Computerworld.dk.

- Telmore Play – mobilabonnement med film, bøger og musik

- "Det viser bare, at TDC og Telmore et eller andet sted har ramt et hul i markedet ved at flytte mobilkundernes fokus væk fra prisen og over på indholdet," siger Morten Imsgard.

Normalt har der været fokus på prisen når det har handlet om mobilkrig, men Telmore Play går nye veje, da de kræver 249 kroner om måneden for en abonnementsløsning, der foruden tele-, SMS/MMS og data også inkluderer abonnement til flere forskellige indholdstjenester som bl.a. Mofibo, TV 2 Play, C More, Min Bio og mange flere.

- "Vi kan se, at kunderne i stor stil tager alle tjenester i brug," siger Telmore-direktør Rasmus Busk til Jyllands-Posten. Han erkender også, at han er overrasket over den store tilstrømning.

 - WEB-TV: Indholdstjenester bliver fremtiden på mobilmarkedet

 - "Fortsætter Telmores succes, risikerer man, at konkurrenterne går i panik og kører løs med nye prisfald simpelthen i afmagt over, at man her og nu ikke kan tilbyde tilsvarende indholdsløsninger," siger Morten Imsgard til Jyllands-Posten.

Hvad konkurrenterne sidder med af “våben” er endnu uvist, men det kan ende med en ny mobilkrig på det danske marked.

Mere til historien

- ”Det der foregår i mobilbranchen lige nu er fantasiløst, hvis vi skal være ærlige. Alle sælger de samme pakker. Telmore Play er fjerne generation af mobilprodukter. Jeg tror fremtiden kommer til at handle om indhold,” sådan sagde Rasmus Busk til MereMobil.dk, da Telmore i midten af juni måned offentliggjorde Telmore Play.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram