Telmore relancerer deres Play abonnement

2

Telmore ændrer sine Play abonnementer så der er større valgfrihed og fleksibilitet.

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)
Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore er markedsførende med abonnementer pakket med underholdning af magasiner,  streamingtjenester og lignende underholdning.

Fra i dag af, introducerer Telmore to nye varianter kaldet ’Telmore Play med Film og Serier’ hvor kunder, der er vilde med tv-streaming, får adgang til HBO Nordic og TV2 Play. Så man kan nyde TV2’s on-demand indhold og naturligvis få adgang til HBO Nordic, hvor Game of Thrones er toppen af poppen indenfor serier. HBO Nordic har dog også en række andre gode film og serier, så denne Telmore pakke er til film og serienørderne.

– Telmore Play kan starte ny mobilkrig

Abonnementet  ’Telmore Play med Film og Serier’ koster 199 kroner om måneden, og så kan man vælge om vil have 15 timers tale og 25 GB data, eller fri tale og 12GB data.

Et andet nyt abonnement hedder ’Telmore Play med Musik og Magasiner’ hvilket giver adgang til Telmore Musik og Egmonts magasintjeneste “Flipp”, som indeholder alt det gode indhold fra Euroman/woman, Anders And, ALT for Damerne, Her&Nu og flere.

Billede fra Game of Thrones (Kilde: Telia)
Billede fra Game of Thrones (Kilde: Telia)

Dette abonnement er lidt billigere til 179 kroner om måneden, og indeholder også 15 timers tale og 25 GB data, eller fri tale og 12GB data.

Jens Grønlund, der er direktør for Telmore er naturligvis meget begejstret for sine nye produkter:

”Telmore Play nu har eksisteret i knapt 2½ år og har været en stor succes for Telmore. Det er også derfor, at vi nu har besluttet at bygge videre på det produkt og brede det endnu mere ud. Men vi kan også se, at det ikke er alle, der har brug for adgang til det hele. Nogle vil primært have adgang til tv-indhold, mens andre vil have en musik-streamingtjeneste og magasiner.”

Dermed giver de nye abonnementer større fleksibilitet, og der har helt sikkert været kunder, som synes de betalte for tjenester de ikke brugte. Jens Grønlund uddyber deres tanker og beslutninger om de nye abonemmenter:

“Derfor har vi lyttet til kundernes behov og lancerer de to mindre versioner af Telmore Play, som er sammensat efter den primære efterspørgsel blandt vores kunder. På denne måde kan vi nu levere et endnu skarpere produkt, hvor vi kan tilbyde det helt rigtige til endnu flere.”

– Plenti udvider med flere magasiner

Telmore har i løbet af 2016 fået en konkurrent i form at Plenti som udbyder lidt det samme som Telmore’s abonnement til 179kr. Her får man også adgang til diverse magasiner og lydbøger, det koster dog 199kr med fri data og telefoni. Hos Plenti nøjes de dog ikke kun med Egmonts Flipo men har også Bonnier Publications hvor man får iForm, Bil Magasinet med flere.

Mere til historien

Telmores største Play abonnement, der giver adgang til både musik, film og magaziner fortsætter til 249 kroner, men ændrer blot navn til Telmore Play Premium. Du kan læse mere om de nye abonnementer på Telmore’s Play hjemmeside.

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer