Telmore relancerer deres Play abonnement

Telmore ændrer sine Play abonnementer så der er større valgfrihed og fleksibilitet.

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore Play, logo fra maj 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Telmore er markedsførende med abonnementer pakket med underholdning af magasiner,  streamingtjenester og lignende underholdning.

Fra i dag af, introducerer Telmore to nye varianter kaldet ’Telmore Play med Film og Serier’ hvor kunder, der er vilde med tv-streaming, får adgang til HBO Nordic og TV2 Play. Så man kan nyde TV2's on-demand indhold og naturligvis få adgang til HBO Nordic, hvor Game of Thrones er toppen af poppen indenfor serier. HBO Nordic har dog også en række andre gode film og serier, så denne Telmore pakke er til film og serienørderne.

Telmore Play kan starte ny mobilkrig

Abonnementet  ’Telmore Play med Film og Serier’ koster 199 kroner om måneden, og så kan man vælge om vil have 15 timers tale og 25 GB data, eller fri tale og 12GB data.

Et andet nyt abonnement hedder ’Telmore Play med Musik og Magasiner’ hvilket giver adgang til Telmore Musik og Egmonts magasintjeneste "Flipp", som indeholder alt det gode indhold fra Euroman/woman, Anders And, ALT for Damerne, Her&Nu og flere.

Billede fra Game of Thrones (Kilde: Telia)

Billede fra Game of Thrones (Kilde: Telia)

Dette abonnement er lidt billigere til 179 kroner om måneden, og indeholder også 15 timers tale og 25 GB data, eller fri tale og 12GB data.

Jens Grønlund, der er direktør for Telmore er naturligvis meget begejstret for sine nye produkter:

- ”Telmore Play nu har eksisteret i knapt 2½ år og har været en stor succes for Telmore. Det er også derfor, at vi nu har besluttet at bygge videre på det produkt og brede det endnu mere ud. Men vi kan også se, at det ikke er alle, der har brug for adgang til det hele. Nogle vil primært have adgang til tv-indhold, mens andre vil have en musik-streamingtjeneste og magasiner."

Dermed giver de nye abonnementer større fleksibilitet, og der har helt sikkert været kunder, som synes de betalte for tjenester de ikke brugte. Jens Grønlund uddyber deres tanker og beslutninger om de nye abonemmenter:

- "Derfor har vi lyttet til kundernes behov og lancerer de to mindre versioner af Telmore Play, som er sammensat efter den primære efterspørgsel blandt vores kunder. På denne måde kan vi nu levere et endnu skarpere produkt, hvor vi kan tilbyde det helt rigtige til endnu flere.”

Plenti udvider med flere magasiner

Telmore har i løbet af 2016 fået en konkurrent i form at Plenti som udbyder lidt det samme som Telmore's abonnement til 179kr. Her får man også adgang til diverse magasiner og lydbøger, det koster dog 199kr med fri data og telefoni. Hos Plenti nøjes de dog ikke kun med Egmonts Flipo men har også Bonnier Publications hvor man får iForm, Bil Magasinet med flere.

Mere til historien

Telmores største Play abonnement, der giver adgang til både musik, film og magaziner fortsætter til 249 kroner, men ændrer blot navn til Telmore Play Premium. Du kan læse mere om de nye abonnementer på Telmore's Play hjemmeside.

 

 

Nu stiger priserne hos Telmore

Udvalgte kunder hos Telmore kan i nær fremtid imødese en prisstigning. Læs om Telmores ændringer af abonnementspriserne her.

(mere…)
Viaplay flytter ind hos Telmore

Telmore er klar med et nyt tilbud til de kunder, som har Telmore Play. Viaplay er nu en del af den digitale underholdningspakke.

(mere…)
Nyt våben skal skaffe Telmore flere musikkunder

Nu kan du skifte fra f.eks. Spotify og Apple Music til Telmore Musik og tage dine playlister med dig. (mere…)

Telmore har sagt farvel til Mofibo

KORT NYT: Mofibo er nu ikke længere en del af Telmores tjenester. Fremover skal kunderne bruge Bookmate.

(mere…)
Det er nu du skal opsige Telmore Play

KORT NYT: Telmore Play indeholder snart ikke Mofibo. Derfor kan du nu opsige dit abonnement også selvom du har en bindingsperiode.

(mere…)
Telmore justerer Play-abonnementet

Mofibo udgår af Telmore Play, men erstattes. Musiktjenesten er desuden opdateret i forbindelse med en justering af Telmores play-abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram