Nexus 6 og Nexus 9 får ikke flere Android-opdateringer

0

Google har frigivet Android 7.1.2 Nougat i beta, men Nexus 6 og Nexus 9 får ikke opdateringen. Enhederne understøttes ikke længere.

Google har garanteret Android-opdateringer frem til oktober 2016 på Nexus 6 og Nexus 9 (Kilde: Google)
Google har garanteret Android-opdateringer frem til oktober 2016 på Nexus 6 og Nexus 9 (Kilde: Google)

Hvis du har en Nexus 6 eller Nexus 9 fra Google, så kan du nu kigge langt efter Android-opdateringer. Med Android 7.1.2 Nougat betaversionen, som Google netop har frigivet er det slut.

Selvom det er en lille opdatering, der ifølge Google er en vedligeholdelses-udgivelse med fokus på forfinelse, så er Nexus 6 og Nexus 9 ikke understøttet.

Nexus 6 er officiel – en kæmpe Android

– ”Vi forventer at lancere den endelige udgivelse af Android 7.1.2 allerede om få måneder. Lige som med betaen bliver den tilgængelig på Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player og Pixel C,” skriver Google i et blogindlæg.

Dermed bekræfter Google altså, at Nexus 6 og Nexus 9 har fået de sidste opdateringer.

Nexus 6
Nexus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Google har dog også kun lovet opdateringer af Android frem til oktober 2016 for Nexus 6 og Nexus 9. Så det er reelt set bonus, at Google valgte at udsende Android 7.1.1 i december og januar til disse enheder.

TEST: Nexus 6 – Googles super-Android

Ikke helt slut…

Selvom Google ikke udsender flere Android-opdateringer til Nexus 6 og Nexus 9, er det ikke helt slut for telefonerne endnu.

Google garanterer nemlig altid mindst tre år med sikkerhedsopdateringer. Så der kommer månedlige sikkerhedsopdateringer frem til oktober 2017, hvis ikke længere. Det skriver AndroidAuthority.com.

Mere til historien

Nexus 6 og Nexus 9 blev begge sat til salg i november 2014 og Google stoppede salget i december 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer