Google stopper salget af Nexus 6

Nexus 6 er på vej ud af markedet. Lige nu kan du gøre et godt køb, hvis du kan nøjes med sidste års topmodel.

Nexus 6 Android 5.0

Nexus 6 med Android 5.0 Lollipop

Google har sagt farvel til sidste års topmodel Nexus 6. I stilhed er Nexus 6 fjernet fra Google Play Store, som ellers har været det officielle salgssted, hvis du ville have telefonen direkte fra Google.

Dermed markeres begyndelsen til enden for Nexus 6. Hvis du alligevel ønsker at købe Nexus 6, som Motorola har produceret hardwaren til, kan du stadig finde den hos forskellige forhandlere, så længe telefonen er på lager. Her i Danmark sælges Nexus 6 blandt andet af ProShop.

Nexus 6 kom til Danmark i starten af december 2014, men fra begyndelsen var teleselskaberne ikke umiddelbart parate til, at tage Nexus 6 ind på hylderne. Hen mod nytår meddelte teleselskabet 3, at de alligevel gav telefonen en chance.

I anmeldelsen på MereMobil.dk gav vi Nexus 6 topkarakteren 6 ud af 6 stjerner. I tiden var det en fremragende telefon. Kan du leve med størrelsen, er det stadig en god telefon, der nu endda kan fås til en skarp pris.

- Nexus 6 – tes af Googles super-Android

For et år siden kostede 64 GB udgaven omkring 6.000 kroner. I dag er prisen helt nede omkring 3.800 kroner. Så du får altså rigtigt meget telefon for pengene. Og du får stadig Android 6.0 Marshmallow på denne smartphone.

Vi kommer ikke uden om, at Nexus 6 med en skærm på 5,96 tommer samt vægt på 184 gram, er en ret stor telefon. I web-TV indslaget herunder, kan du få en fornemmelse af, hvor stor den egentlig er.

Hvor stor er Nexus 6?

Nexus 6P er også rigtig fed

Årets topmodel i Nexus-serien, Nexus 6P, er ligesom sidste års model, en rigtig god telefon. Der er strammet op på nogle punkter, der bare gør den endnu bedre.

I testen af Nexus 6P måtte vi både op med en topkarakter og udmærkelsen ”MereMobil.dk Anbefaler”. Vi var ganske simpelt slået bagefter af denne fremragende Android-smartphone.

- Nexus 6P test – absolut fremragende

Med til historien hører, at Nexus 6P er noget dyrere end modellen fra sidste år. Du får for omkring 5.000 kroner udgaven med 32 GB hukommelse.

Web-TV. Det første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Aktuelt er Nexus 6P og Nexus 5X de eneste Nexus-telefoner Google har til salg fra deres officielle webshop.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram