Google stopper salget af Nexus 6

0

Nexus 6 er på vej ud af markedet. Lige nu kan du gøre et godt køb, hvis du kan nøjes med sidste års topmodel.

Nexus 6 Android 5.0
Nexus 6 med Android 5.0 Lollipop

Google har sagt farvel til sidste års topmodel Nexus 6. I stilhed er Nexus 6 fjernet fra Google Play Store, som ellers har været det officielle salgssted, hvis du ville have telefonen direkte fra Google.

Dermed markeres begyndelsen til enden for Nexus 6. Hvis du alligevel ønsker at købe Nexus 6, som Motorola har produceret hardwaren til, kan du stadig finde den hos forskellige forhandlere, så længe telefonen er på lager. Her i Danmark sælges Nexus 6 blandt andet af ProShop.

Nexus 6 kom til Danmark i starten af december 2014, men fra begyndelsen var teleselskaberne ikke umiddelbart parate til, at tage Nexus 6 ind på hylderne. Hen mod nytår meddelte teleselskabet 3, at de alligevel gav telefonen en chance.

I anmeldelsen på MereMobil.dk gav vi Nexus 6 topkarakteren 6 ud af 6 stjerner. I tiden var det en fremragende telefon. Kan du leve med størrelsen, er det stadig en god telefon, der nu endda kan fås til en skarp pris.

Nexus 6 – tes af Googles super-Android

For et år siden kostede 64 GB udgaven omkring 6.000 kroner. I dag er prisen helt nede omkring 3.800 kroner. Så du får altså rigtigt meget telefon for pengene. Og du får stadig Android 6.0 Marshmallow på denne smartphone.

Vi kommer ikke uden om, at Nexus 6 med en skærm på 5,96 tommer samt vægt på 184 gram, er en ret stor telefon. I web-TV indslaget herunder, kan du få en fornemmelse af, hvor stor den egentlig er.

Hvor stor er Nexus 6?

Nexus 6P er også rigtig fed

Årets topmodel i Nexus-serien, Nexus 6P, er ligesom sidste års model, en rigtig god telefon. Der er strammet op på nogle punkter, der bare gør den endnu bedre.

I testen af Nexus 6P måtte vi både op med en topkarakter og udmærkelsen ”MereMobil.dk Anbefaler”. Vi var ganske simpelt slået bagefter af denne fremragende Android-smartphone.

Nexus 6P test – absolut fremragende

Med til historien hører, at Nexus 6P er noget dyrere end modellen fra sidste år. Du får for omkring 5.000 kroner udgaven med 32 GB hukommelse.

Web-TV. Det første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Aktuelt er Nexus 6P og Nexus 5X de eneste Nexus-telefoner Google har til salg fra deres officielle webshop.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer