Nu vil 3 sælge Nexus 6

Nexus 6 kommer på hylderne hos 3 i januar. 3 bliver dermed den første operatør til at sælge Nexus 6.

Nexus 6

Nexus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Gode anmeldelser til trods står de danske teleoperatører ikke i kø for at sælge Googles nyeste supersmartphone Nexus 6.

Som de indtil videre eneste melder teleselskabet 3 sig nu parat til at sælge Nexus 6 i deres butikker og på nettet.

3 bekræfter overfor MereMobil.dk, at Nexus 6 vil kunne købes fra midten af januar. Det bliver farven Drak Blue på 64 GB varianten, at 3 kommer til at forhandle. 3's pris uden abonnement bliver 5.199 kroner, men Nexus 6 vil også kunne købes med f.eks. abonnementet 3Fri Tale 5 GB. Her bliver den samlede minimumspris 5.733 kroner.

- Test: Sådan er Googles super-Android

I begyndelsen af december lavede MereMobil.dk en rundspørge blandt teleselskaberne, og her var hverken TDC, Telia eller Telenor klar til at tage telefonen ind på hylderne. 3 var dengang ikke nær så afvisende overfor Nexus 6, som de andre teleselskaber.

Nexus 6 er allerede i fri handel. Blandt andet Proshop.dk og Elgiganten fører Nexus 6 som en del af sortimentet. Aktuelt er det dog kun Elgiganten, der har telefonen på lager.

Google har endnu ikke sat Nexus 6 til salg i Danmark via Google Play Store. Om det på et tidspunkt sker har vi ingen oplysninger om.

På MereMobil.dk har vi tidligere anmeldt Nexus 6 til topkarakter. Kan du leve med skærmstørrelsen på seks tommer, er det en virkelig fin telefon.

Dagsprisen på Nexus 6 med 64 GB hukommelse ligger aktuelt omkring 5.300 kroner.

- Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Mere til historien

Nexus 6 findes i farvekombinationerne blå/sort og hvid. Salget begyndte i december af 64 GB versionen. Udgaven med 32 GB forventes først at lande i starten af 2015.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram