Nu vil 3 sælge Nexus 6

0

Nexus 6 kommer på hylderne hos 3 i januar. 3 bliver dermed den første operatør til at sælge Nexus 6.

Nexus 6
Nexus 6 (Foto: MereMobil.dk)

Gode anmeldelser til trods står de danske teleoperatører ikke i kø for at sælge Googles nyeste supersmartphone Nexus 6.

Som de indtil videre eneste melder teleselskabet 3 sig nu parat til at sælge Nexus 6 i deres butikker og på nettet.

3 bekræfter overfor MereMobil.dk, at Nexus 6 vil kunne købes fra midten af januar. Det bliver farven Drak Blue på 64 GB varianten, at 3 kommer til at forhandle. 3’s pris uden abonnement bliver 5.199 kroner, men Nexus 6 vil også kunne købes med f.eks. abonnementet 3Fri Tale 5 GB. Her bliver den samlede minimumspris 5.733 kroner.

Test: Sådan er Googles super-Android

I begyndelsen af december lavede MereMobil.dk en rundspørge blandt teleselskaberne, og her var hverken TDC, Telia eller Telenor klar til at tage telefonen ind på hylderne. 3 var dengang ikke nær så afvisende overfor Nexus 6, som de andre teleselskaber.

Nexus 6 er allerede i fri handel. Blandt andet Proshop.dk og Elgiganten fører Nexus 6 som en del af sortimentet. Aktuelt er det dog kun Elgiganten, der har telefonen på lager.

Google har endnu ikke sat Nexus 6 til salg i Danmark via Google Play Store. Om det på et tidspunkt sker har vi ingen oplysninger om.

På MereMobil.dk har vi tidligere anmeldt Nexus 6 til topkarakter. Kan du leve med skærmstørrelsen på seks tommer, er det en virkelig fin telefon.

Dagsprisen på Nexus 6 med 64 GB hukommelse ligger aktuelt omkring 5.300 kroner.

Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Mere til historien

Nexus 6 findes i farvekombinationerne blå/sort og hvid. Salget begyndte i december af 64 GB versionen. Udgaven med 32 GB forventes først at lande i starten af 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer