Denne uges mobilnyheder – uge 50 2015

UGE 50: Apple er klar markedsleder på det danske smartphone-marked, viser nye markedstal. Google stopper salget af Nexus 6. Læs det og meget mere i ugens overblik.

Ugens nyhederApple har længe haft deres iOS 9.2 opdatering til test hos udviklere og public betatestere, men i tirsdags blev opdateringen frigivet til offentligheden. Foruden iOS 9.2 var der også ny software til Mac-brugere, Apple Watch ejere og til Apple TV.

Og nu vi er ved Apple, så må Danmark siges at være et ”iPhone-land”. Dette er et statement, der kan vække enten glæde eller irritation ved de fleste, men ikke desto mindre er det sandt. MereMobil.dk er kommet i besiddelse af nogle normalt hemmeligholdte markedstal, hvor det bekræftes, at Apple sidder markant på det danske smartphone-marked.

Så godt sidder Apple på Danmark

Google har også været i vælten i den forgangne uge, hvor de blandt andet har stoppet salget af sidste års topmodel Nexus 6 på Google Play Store. Salget er stoppet i stilhed, samtidig med er salget startet af deres high-end tablet Pixel C, som dog ikke indtil videre er tilgængelig til danskerne og formentlig ikke bliver det.

Derudover har Google frigivet de seneste tal over udbredelsen af de forskellige Android-versioner, som viser det fortsat er KitKat, der er den mest udbredte Android-version efterfulgt af Lollipop-versionen.

Vi har i løbet af ugen også bragt vores test af Nexus 5X. I næste uge anmelder vi Lumia 950 og Lumia 950 XL.

Du kan gå på opdagelse i ugens mest læste nyheder herunder, og få det fulde overblik i nyhedslisten.

Tak fordi du har læst med i løbet af ugen.

Ugens mobilnyheder – uge 50 2015

1. Apple klar med stor iOS 9.2 opdatering til iPhone og iPad
2. Så godt sidder Apple på Danmark
3. Google stopper salget af Nexus 6
4. 3 dropper roaming aftale med TDC
5. Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus – nye oplysninger lækket
6. Brug fingeren på MobilePay og i mobilbank
7. Galaxy Note 5 til Europa men ikke Danmark
8. TEST: iPad Pro – en stor som ikke er voksen
9. TV 2 Play på vej til Apple TV
10. Nets på vej med mobildankort

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram