MobilePay og mobilbank understøtter nu fingeraftrykslæser

Nu kan du logge ind i MobilePay og Danske Banks mobilbank ved brug af fingeraftrykslæseren på iPhone.

Danske Bank har gjort det muligt at logge ind med Touch ID på iOS-enheder i mobilbanken og på MobilePay (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har gjort det muligt at logge ind med Touch ID på iOS-enheder i mobilbanken og på MobilePay (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har gjort det muligt for brugere af både mobilbetalingsløsningen MobilePay, samt deres egen mobilbank, at logge ind på iOS-enheder med Touch ID.

Det betyder, at brugere på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S og iPhone 6S Plus kan logge ind i både mobilbanken og MobilePay med et enkelt fingertryk. Dermed skal disse brugere ikke frygte, at andre ser deres fire-cifrede kode, hvis de betaler med MobilePay eller tjekker deres konti i mobilbanken i offentlige rum.

 - MobilePay lader dig skifte mellem flere betalingskort

- ”Touch ID-login er endnu et skridt frem mod at skabe nemmere og mere intuitive løsninger for vores kunder og brugere. Vi har en ambition om at være i førertrøjen på det digitale område, fordi vi tror, at det bliver stadig vigtigere for kundeoplevelsen,” siger Jesper Nielsen, chef for forretningsudvikling i Danske Bank.

Danske Bank oplyser, at de har ventet på Apple var klar med en tilstrækkelig velfungerende Touch ID løsning, og denne kom med iOS 9. De oplyser også, at Touch ID-login er ligeså sikkert i MobilePay og mobilbanken, som den firecifrede kode, hvis man følger MobilePay og Apples normale råd om sikkerhed.

 - Mobilbetaling slog ikke rekord på Black Friday

Ønsker du, at benytte dit fingeraftryk til login i MobilePay og mobilbanken, skal du sørge for at du har den seneste opdatering af applikationerne, der er udsendt dags dato, samt logge ind og vælge denne mulighed i Indstillingerne. Løsningen er klar i alle nordiske lande i dag.

Danske Bank fortæller, at de også arbejder på en løsning til Android-enheder.

Mere til historien

Skulle du opleve, at der er problemer med dit Touch ID-login kan du altid logge ind med den almindelige adgangskode.

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Disse apps kunne stjæle dine bankoplysninger

Forklædt som brugbare værktøjer kunne en række apps aflure og stjæle blandt andet bankoplysninger fra telefonen.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram