Mobilbetaling slog ikke rekord på Black Friday

Mobilbetaling blev flittigt brugt på Black Friday, men hvor Dankort slog rekord, skete det ikke for mobilbetaling.

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Mange webshops oplevede rekordomsætning og rekordbesøg på Black Friday, hvilket formentlig betyder de handelsdrivende også næste år vil afholde Black Friday.

 - Danskerne gik elektronik-amok på Black Friday

Det blev også til den største Dankort omsætning nogensinde på én enkelt dag i fredags.

- ”Alle forbrugsrekorder blev nemlig slået i fredags, der også bød på den største Dankort omsætning nogensinde på én enkelt dag, viser tal fra Nets. Danskerne købte ind for 1.983 millioner kroner med Dankort,” det skriver Dansk Erhverv.

Og mobilbetalingen kunne også næsten sætte rekord, dog blev Black Friday ikke helt ”all time high” for MobilePay, selvom der blev omsat for 122 millioner kroner fordelt på 465.000 transaktioner. Rekorden er stadigvæk 30. oktober 2015.

- Danskerne overfører i rask væk penge på MobilePay

  - ”For MobilePay Online blev omsætningen tredoblet på Black Friday i forhold til en normal dag. I alt havde vi 13.500 handler med MobilePay Online,” lyder det fra Peter Kjærgaard i Danske Banks presseafdeling til MereMobil.dk.

Forventningerne til mobilbetalingen i julehandlen er også høje.

 - MobilePay lader dig skifte mellem flere betalingskort

- ”Jeg har ikke noget sikkert bud på julemåneden. Men det er nok ikke usandsynligt, at vi for første gang går over 10 millioner transaktioner denne måned,” slutter Peter Kjærgaard.

MereMobil.dk har bedt Swipp om oplysninger vedrørende forbruget af tjenesten på Black Friday, men Swipp har ikke besvaret vores henvendelse.

Mere til historien

Danske Bank reklamerer i december måned med, at man kan vinde sit køb tilbage. Hvis man betaler med MobilePay i Bilka, Rema 1000 eller Sport24 i december måned, så er man automatisk med i konkurrencen om at vinde købet retur. Der trækkes vindere hver eneste dag.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram