Danskerne overfører i rask væk penge på MobilePay

0

Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget MobilePay til sig – i september måned blev der sat nye rekorder – både på dags- og månedsbasis.

Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)
Danske Bank har hæver inden udgangen af 2015 den daglige beløbsgrænse på MobilePay til 10.000 kroner (Foto: Danske Bank)

Danske Banks bud på en mobilbetalingstjeneste har for alvor slået igennem hos danskerne, hvor væksten accelererede i september måned.

– ”September blev rekordernes tid for MobilePay. Væksten accelererede yderligere, og over to milliarder kroner blev overført gennem løsningen,” sådan skriver Danske Bank i en pressemeddelelse

Antallet af transaktioner var i september måned næsten ni millioner og der blev samlet overført 2,1 milliarder kroner via tjenesten. Og også dagsrekorden og månedsrekorden for omsætning i butikkerne blev slået eftertrykkeligt.

 – MobilePay er en kæmpesucces

– ”På et år er MobilePays forretningsomgang femdoblet. Det overgår vist de mest ekspansive gazelle- virksomheder. Danskerne kan lide at være sammen om en god løsning, som benyttes af alle og samtidig i hastigt omfang vinder indpas i fysiske butikker, webshops, kommuner og godgørende indsamlinger,” siger chef for MobilePay i Danske Bank, Mark Wraa-Hansen.

Derudover fortsatte væksten af nye brugere også, hvilket betyder der nu er mere end 2,3 millioner aktive mobilbetalere tilmeldt MobilePay. Så MobilePay er installeret på omkring to ud af tre smartphones i Danmark.

MobilePay kan nu bruges på Apple Watch (Foto: Danske Bank)
MobilePay kan nu bruges på Apple Watch (Foto: Danske Bank)

Der er mere end 1.600 webshops, et væld af butikker deriblandt Rema1000, Bilka, McDonald’s, DSB, PostDanmark og mange flere tager imod betaling på MobilePay, det har også resulteret i at der til dato er 728 millioner kroner, som er håndteret via MobilePay.

 – Små butikker hilser MobilePay velkommen

– ”MobilePay er uden sammenligning den hurtigste og nemmeste måde at betale med mobilen i danske butikskæder. MobilePay Kvittering og MobilePay Bonus vil fremover gøre det endnu nemmere at være forbruger og erhvervsdrivende i Danmark. Vi vil også lancere andre nye initiativer over de næste måneder. Og vi regner med fortsat kraftig vækst for MobilePay resten af 2015,” siger Mark Wraa-Hansen.

 – Få bonus ved MobilePay-betaling

Dagsrekorden for overførsler blev sat på danskernes lønningsdag, den 30. september, hvor hele 437.000 overførsler røg igennem systemet, hvilket svarede til overførsler på 154 millioner kroner.

MobilePay er på vej mod en årsomsætning på 25 milliarder kroner.

Mere til historien

Målt på transaktioner, så er de fire MobilePay-erhvervsløsninger, vosket med mellem 75 og 144 procent over de sidste tre måneder. Og knap 1.000 erhvervskunder tilmelder sig hver måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer